La ceas de seară (ca hoții)

O nouă duminică, o nouă întrunire la ceas de seară a guvernului pedelic și a parlamentarilor aferenți. Fix la o lună după ce premierul de facto Băsescu a anunțat începerea măsurilor de exterminare a poporului…. Oare ce-au ăștia de se întrunesc precum hoții înainte de a pleca la jaf, și anume doar seara? Le e frică să iasă la lumină ca nu cumva să-i linșeze lumea? Atunci pot sta liniștiți, n-au românii chiar atâta sânge-n pulă! De fapt n-au deloc, că, dacă ar fi avut, atât bok cât și dictachiorul și vreo câțiva miniștri ar fi admirat priveliștea din vârful unor țepe ascuțite!

Bineînțeles, la întrunirea convocată de Zeus nu a avut acces presa. Este firesc într-o democrație după model nord-coreean cum e democrația bășisto-fascistă.

Noroc că nu toți sunt atât de pătrunși de indicațiile prețioase ale sănătosului suprem, și unii dintre pedelici au dezvăluit cele discutate, după cum se poate vedea aici, aici, aici și aici.

Ce-am reținut noi? Că bok a fost sabotat de miniștrii săi… probabil bokulețul a simțit nevoia să se plângă șefului, iar acesta s-a apucat să-i urecheze pe copiii răi care-l sabotează pe bok, care i-au mințit pe el și pe bok. Mă rog, și Zeus avea nevoie de un motiv concret să se lege de Blaga, Videanu și Berceanu…

Am reținut și că Dictachiorul nu mai vrea nepotism și corupție, care afectează partidul. Iauzi, bre, abia acum văzuși? Tu cu jigodiile tale pedeliste sunteți la putere din 2004, iar în ultimele 6 luni ați fost singuri la furat, voi ați făcut toate numirile, voi ați acaparat totul… Abia acum ai văzut nepotism și corupție? Abia acum ai văzut clientelă politică? Sau abia acum te deranjează, că nu mai puteți ascunde furturile?

Am mai reținut și ceva amenințări la adresa parlamentarilor care nu susțin guvernul, aceștia fiind sfătuiți să intre în opoziție (subînțeles: dacă au curaj…)

Tot Zeus ne spune că s-a hotărât să guverneze pentru țară. Bravo, pătrățel!

Păi bine, mă, alcoolicul dracului, până acum de ce n-ați guvernat pentru popor? Abia acum ai aflat că există și un popor? Și cum vrei tu să guvernezi pentru popor, mă? Reducându-i acestuia mijloacele minime de subzistență? Nu ți-ar mai muri mulți înainte!

Dacă ai fi pus mâna să citești și altceva decât, probabil, „ghidul bordelurilor portuare”, ai fi aflat de unul, Lincoln, a cărui soartă nu m-ar deranja să o împărtășești și tu. Ei bine, acest Lincoln spunea, în celebrul său discurs de la Gettysburg, că guvernarea trebuie să fie „a poporului, cu poporul, pentru popor”. Voi, până în acest moment, ați guvernat doar pentru voi și clica voastră, de popor v-a durut la o palmă sub buric.

Marele Zeus spune că jefuirea salariaților și pensionarilor este singura soluție. I-auzi! De unde dracu ai tu diplomă în macroeconomie, chiorule? Singura soluție? Nu zău… Îți mai dau eu vreo câteva soluții: Încetați jaful țării, măcar până se mai întremează economia. Stopați achizițiile publice! Găsiți și confiscați averile ilicite! Porniți acțiuni în regres împotriva tuturor celor vinovați de pagube aduse statului! Până acum au stat liniștiți, abia acum „vom elabora” o lege care…. un proiect care… o procedură care… Păi bine, mă, futu-v-aș în gură să vă fut, de ce nu le-ați elaborat până acum? Abia acum ați aflat că trebuie combătută evaziunea fiscală? Până acum de ce n-ați combătut-o? Ce interese ați avut?
Nu uitați oameni buni că banii furați de la salariați și pensionari sunt dați la „investiții”, la ministerul coanei Nutzi, numai buni de risipit pe achiziții…

Și uite așa, pentru salvarea lui bok, trebuie apelat și la șeful mafiei personale a lui Năstase, generalul de chiloți Oprea. Probabil i se vor promite acestuia niște funcții pe la deconcentrate, ceva posturi călduțe prin Guvern (Marian Sârbu plânge deja de câteva luni să ajungă iar ministru la Muncă, doar mai are încă de furat și nu mai are răbdare, iar postul de ambasador de la Paris încă e ținut de rezervă pentru negocieri cu UNPR, deși Anca Boagiu salivează după el).

(apropo, mă și apucă râsul… UNPR se vrea alternativă de stânga la PSD, dar participă la un regim de extremă dreapta, și chiar vrea mai multe posturi și ministere pentru a susține guvernarea de dreapta…)

Om vedea ce va fi. Mai o săptămână și aflăm rezultatul la moțiuni… Și atunci o să știm cum stăm…

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

One Response to La ceas de seară (ca hoții)

  1. shogunu' spune:

    Pai de mereau pe zi, in timpul saptaminii, aveau toate sansele sa se intilneasca cu o vidanja plina, in pana ( ca la Snagov nu-i canalizare), cu un sofer sictirit, care numa asa de-a futu-i ma-sa, sa se apuce sa goleasca haznaua drept pe masinile oficialilor.
    Riscau ei sa se umple de asemenea respect?
    Banzai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: