Trei vite

Trei vite au trăit ieri o zi foarte plictisitoare. Ca atare, având mâncărimi în cur provocate exclusiv de alimentația cu carnea de sub șa și iarba din pustă, s-au pus pe făcut declarații.

Prima vită se plânge că poporul lider la numărul de sinucideri pe cap de locuitor nu s-a împăcat încă cu Tratatul de la Trianon. Poate ar trebui să inițieze un program guvernamental prin care să distribuie Xanax în doză suficientă cât să vindece definitiv această psihoză colectivă.
Dacă ar fi avut un pic de creier și n-ar fi fost orbită de ura antiromânească, respectiva vită ar fi considerat ca zi de doliu național nu 4 iunie, ci 29 august. Pentru că în 29 august 1526, în urma bătăliei de la Mohacs, Ungaria și-a pierdut independența, devenind pașalâc turcesc (Țările Române, deși plăteau tribut, nu au devenit niciodată pașalâc!). Iar Tratatul de la Trianon ar trebui să-i bucure pe acești zevzeci, căci din acel moment Ungaria și-a recâștigat independența. Dar niște imbecili dominați doar de ură nu reușesc să înțeleagă acest lucru…

A doua vită, plătită din banii contribuabilului român, ajunsă senator din prostia poporului român care înghite prea multe obrăznicii ale acestor jigodii, a declarat că „România ar trebui să renunțe la câteva elemente de paranoia”. Aici îi dau dreptate. România ar trebui să renunțe definitiv la elementele paranoice și destabilizatoare intrate în parlament sub sigla lalelei ofilite, după cum ar trebui să renunțe și la elementele paranoice ale aceleiași lalele ofilite, aflate la guvernare, care colcăie prin Ministerul Educației, și care spurcă aerul țării prin măsluirea manualelor de istorie a românilor.

A treia vită, plătită tot din banii țării, ne spune că autonomia este singura posibilitate ca maghiarii să se simtă confortabil în România. Foarte bine, dacă nu se simt confortabil aici, să plece dracului în pustă, să-și instaleze acolo niște fotolii pentru mai mult confort, și să ne lase pe noi în pace. „Ubi bene, ibi patria”, așa că pot oricând să se ducă unde le e bine și … confortabil. Nimeni nu-i ține cu forța aici, au mai mult decât autonomie, au de-a dreptul libertatea de a se căra dracului de aici. Și îi reamintesc vitei că un senator al lalelei ofilite se simte foarte confortabil aici, făcând avere din defrișarea iresponsabilă a pădurilor României.

Mă deranjează profund că statul român, căruia eu îi plătesc taxe, nu a luat poziție față de aceste declarații. Știu că principiile creștine impun să întorci și celălalt obraz, dar aici nu e cazul. Deja prea mult ne-am lăsat călcați în picioare și batjocoriți de acești nemernici iredentiști obsedați doar de autonomie și Trianon.
Unde sunt autoritățile? Așa-zisul președinte al Senatului face ce știe el mai bine, doarme! Premierul probabil caută în legătură cu acest subiect vreo declarație mai veche a altuia, ca să o plagieze, prezidentul e prea preocupat de Albă ca Zăpada, iar ministrul de externe face ce știe el mai bine: se ascunde, căci n-are coaiele suficient de mari și tari să-și ia rolul în serios și să apere demnitatea țării…

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: