Destul!!!

Am văzut dimineața asta o „știre” care ne anunța că pseudo-vedeta Oana Zăvoranu (apropo, oare din ce trăiește asta? Ce meserie are? Cu ce se face utilă societății?) a ajuns (iar!) la spitalul de urgență Floreasca după ce a luat mai multe pastile într-o „tentativă de sinucidere” (deși, după părerea mea, locul zuzei e la „Alexandru Obregia” sau la „Dr. Constantin Gorgos”).

Ei bine, m-am săturat de toate ifosele așa-ziselor vedete care, disperate că ies din atenția publicului, își înscenează câte o „tentativă de sinucidere”, cu singurul scop de a se vorbi iar despre ele și de a fi compătimite.

Serviciile medicale de urgență nu se plătesc. Practic, toate aceste ifose ale pseudo-vedetei sunt plătite de noi, contribuabilii, iar puținii bani din sistemul de sănătate sunt irosiți pe astfel de specimene. Dar DE CE? De ce trebuie ca noi, contribuabilii, să plătim silicoane, sau „tentative de sinucidere” sau alte asemenea bazaconii?

Iar în situații cu adevărat grave, cum e situația în care se află Vlăduț, statul suportă doar o parte din cheltuieli, căci „nu sunt bani”!

Mai mult, oameni care au nevoie reală și urgentă de ajutor și care vor să trăiască sunt puși în pericol de faptul că ambulanțele și medicii își irosesc timpul prețios cu pseudo-sinucigași a căror singură dorință este să ajungă iar în paginile unor fițuici colorate…

Ei bine, DESTUL!!!

Cred că ar trebui să fie modificată legislația din sănătate, astfel încât toate intervențiile medicale pentru sinucigași să fie plătite integral de către aceștia (sau de aparținătorii acestora dacă tentativa a reușit), silicoanele să fie plătite de către beneficiare sau de către „sponsorii” acestora, nu de stat, iar așa-zisele vedete care cred că sunt mai iubite de public dacă stârnesc mila să fie internate unde le e locul…

Publicitate

4 Responses to Destul!!!

 1. shogunu' spune:

  Nu pot decît să-ţi dau dreptate!
  Şi io mi-am plătit protezele, că n-am fost la urgenţă în urma vreunui accident şi nici n-am vrut să mă sinucid din cauza durerilor.
  Banzai!

 2. Neli Morut spune:

  Adica sa schimbam sistemu de urgenta la care ajung 99,9% din oameni cu probleme reale, care mor poate pana-si gasesc portofelu sau n-au cum pe moment, like me cand era sa-mi rup o mana ca am cazut intr-un accident, sa ma duc sa-mi platesc urgenta, ca tie nu-ti place O SINGURA PERSOANA, adica Zavoranca.
  Ce-ar fi sa nu te mai uiti la stiri si sa-ti vezi de beneficiul urgentei gratuite in continuare. Ca nu o vedeai ca o problema pana la stirea asta. Las-o ca tot o sa-i iasa la un moment dat tentativele astea, si o sa vrei sa fie gratuita din nou dup-aia.
  Asta e o gluma proasta pe care ai facut-o acuma.

  • arsulici spune:

   Dacă nu te ajută coeficientul de inteligență, nu mai comenta pe aici… evident n-ai înțeles nimic… Nu vorbeam de oamenii cu probleme REALE care ajung la urgență, ci de toți închipuiții (nu e doar zăvoranca în această situație) care se folosesc de sistemul de urgență doar pentru a-și face publicitate… Vorbeam de fufele care se folosesc de sistemul de urgență pentru a-și mări bustul de la „c” la dublu „d”… vorbeam de fițe, nu de necazuri reale…
   După cum ar fi înțeles orice om normal, sistemul de urgență trebuie modificat astfel încât să aibă acces doar cei care au o reală nevoie de el… Să fie suportate de la buget doar urgențele adevărate (inclusiv brațe rupte), nu fițele și publicitatea…

 3. amalia spune:

  Cine dracu e pamblicara asta, ca nu mai tacea nici pe facebook, ieri? Neli honey, mai arunca-te o data pe scari, poate iti revii ! Ne-ai distrus cu cele cateva cuvinte in limba engleza, pe care le tot indesi in frazele tale. Inspira, expira, repeta si shut your fuck up!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: