Weekend…

În acest week-end am fost iar acasă. Adică la Cluj, de data asta. Și, oricât am încercat să mă pun la punct cu ce mai e prin țară, n-am avut la ce să mă uit la televizor. Peste tot erau mestecate și răsmestecate niște pipilix răsuflate, care nu aduceau absolut nimic nou, doar confirmau că românii au o pasiune pentru turnătorii și pâre, indiferent pe ce subiect, indiferent unde.

Iar reporterii păreau și ei plictisiți, nici măcar nu se oboseau să caute știri adevărate. Mă rog, noua generație de absolvenți de jurnalism la vreo particulară la ID, nu știu nici să-și scrie corect numele. Astfel am putut auzi ca breaking news faptul că Boc și-a luat pantofi de 250 de lei, iar a doua zi s-a oprit la un fast food să mănânce. Astea erau marile știri…. Vacs… Nu-mi place mie Boc, dar omul e totuși prim ministru, are nevoie de pantofi, nu poate umbla în bascheți. Și orice om normal la minte își ia pantofi comozi, buni, de calitate. Nu am ce-i reproșa lui Boc la această fază. Și eu port Otter, de exemplu, și nu-s ieftini. Că doar nu-s femeie să-mi iau pantofi care mă jenează doar pentru că-s la reducere sau pentru că se asortează cu prezervativul 😀 Iar de fast food, ce să zic? I-a fost foame omului, e firesc. Ce, reporterii nu manâncă? Și ce dacă a oprit la fast food? E major, știe ce face. Și oricum, nu mai e pericol ca mâncarea junk food să-i afecteze creșterea 😀 (n-aș fi crezut că o să ajung vreodată să-l apăr pe piticuț). Și două zile, cam orice comentariu atât la A3 cât și la RTV era despre pipilix, despre centrala japoneză și despre Pepe și Oana. Îhhhhhhhhhhhhh

Nici pe net n-a abundat în știri interesante. Mi-a atras atenția doar o știre despre Szobi Cseh. Doamne, urât pot îmbătrâni unii. În loc să stea dracului liniștit, ca lumea să și-l amintească din filmele unde era Buză de Iepure, el vrea să ne arate că i se potrivește mai bine porecla Creier de Molie. Proaspăt deconspiratul turnător al Securității vrea să-și întărească simpatiile bășiste prin amenințări a adresa lui Ciutacu și Badea. Nu-i apăr, se pot apăra și singur. Vreau însă să remarc altceva: Cascadorul vrea să-i învețe pe cei doi democrația, căci prea mult și-au exprimat liber opiniile. Probabil că prea multe lovituri la cap i-au afectat creierul, altfel ar fi remarcat hilarul declarațiilor sale. Adică democrație e doar dacă spui ce spune și Chiorul. Dacă îți exprimi liber opinii la posturi de televiziune neagreate de bețivul de la Cotroceni, gata, trebuie să te învețe Cseh democrație cu pumnul. Și mai ilar e faptul că un turnător al Securității vrea să dea lecții de … democrație. Căci doar pe vremea secujrității, înainte de 1989 era democrație adevărată, nu? Democrația pe care securiștii băsiști vor să ne-o bage pe gât cu forța. Rușine, Szobi Cseh, te-ai prostit la bătrânețe…

În încheiere, vreau să le dau un sfat noilor fotbaliști: Nu-l luați pe R. Lucescu antrenor dacă vreți să aveți ceva rezultate.

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

6 Responses to Weekend…

 1. Mircea C. spune:

  Salutare Motanelule ! Ai fost la Cluj ! Si eu sint clujean, locuiesc in Gruia pe str.16 februarie ! Da acuma is in Bangkok la fiica si la nepoti ! Ce mai e nou prin Cluj? Pe Avram Iancu nu l-or dat inca jos honvezii? Cu privire la Sobi Cseh, mai bine pentru el era sa sta la cutie,poate mai uita lumea de el ! Ce sa-i faci, il maninca undeva si anume in C.r!
  Cu noii fotbalisti ce sa zic, sa vedem poate ii vor intrece pe manelistii de la Nationala !

  • arsulici spune:

   Eu stau în Plopilor…
   Fain, te plimbi prin Thailanda…
   Pe cei de la Națională i-ar întrece și o echipă de maimuțe dresate, din păcate…

 2. shogunu' spune:

  In Plopilor? Şi nu ţi-ai tras ţavă de la fabrica de bere? Io am „studenţit” în tăietura Turcului, m-am „căsnicit” pe lîngă televiziune şi am haiducit după divorţ, vreme de vreo 2 ani, pe la Minerva în Mănăştur, după care am revenit la Sibiu.
  Sobi Cseh nu-i gras, ori se ştie că omu’ cînd îmbătrîneşte, ori se-ngraşă, ori prosteşte.
  „Noii fotbalişti” n-au nevoie de antrenor, că au unu’ la ceruri 🙂
  Banzai!

  • arsulici spune:

   Nu, nu mi-am tras țeavă, nu-mi place berea Ursus… Dintre berile românești, prefer Silva…
   Pe de altă parte, acu ar fi momentul de tras țeavă, căci tocmai spărgeau trotuarul să pună borduri noi când am plecat ieri de acasă 😀

   • shogunu' spune:

    Io „consum” Timişoreana, îmbuteliată. La halbă prefer Ciuc. „Regina” ar fi Corona servită cum trebe. Alea nemţeşti, de la mama lor, îs pe post de „nevasta Mikado-ului”, deci nu „se vorbeşte despre iele”.
    Banzai! 😀

   • arsulici spune:

    Dintre „străineze” prefer Guiness, Carlsberg și Tsingtao (asta mai ales când mănânc măncare chinezească, dar se găsește destul de greu…)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: