Ba p-a mă-tii!

Nu mi-am ascuns niciodată profundul dezgust pe care mi-l provoacă gunoaiele portocalii care stăpânesc țara de parcă țara asta ar fi feuda lor, iar noi am fi doar niște iobagi netrebnici, care au neobrăzarea de a fi mult prea rezistenți și de a nu se da răpuși chiar așa ușor de programele de exterminare elaborate de fuhrerul de la Cotroceni.

Ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni sunt dovada perfectă că jigodiile astea ordinare nu mai au nici o jenă de a-și bate joc de Constituție, de Lege, de Democrație și de Popor cu un tupeu absolut înspăimântător. După cum am spus cu altă ocazie, nu mai am nici măcar o urmă de speranță că acest popor își va mai reveni din decăderea accelerată începută în 2000. Modul cum acești netrebnici se agață de putere deși sondajele arată clar că poporul în acest moment nu-i mai susține demonstrează că aroganța, jaful și ticăloșia pot fi aduse pe „noi culmi de progres și dezvoltare” și pot totuși depăși nivelul atins în 2004 sub sceptrul lui Bombonel (în 2004 nu credeam că poate fi mai rău).

Nu știu ce gândesc în acest moment decerebrații care și-au vândut conștiința pe o găleată de plastic, un pix și-un kil de făină, dându-i un al doilea mandat unui besmetic care timp de 5 ani n-a făcut altceva decât să distrugă țara. Sper doar că măcar acum realizează ce prostie au făcut. De asemenea, sper că cei care i-au dat Chiorului votul a doua oară de teama că vai, vine Geoană și comuniștii, să realizeze că n-au avut chiar cea mai bună inspirație și că poate era mai bine să nu voteze sau să facă votul nul prin ștampilarea multiplă.

Nu credeam să apuc vreodată să văd cum hoția este impusă că „religie de stat”, ajungându-se să fie falsificat votul asupra unei legi (mă rog, după furtul la vot pentru ca Dictachiorul să-și păstreze scaunul cald)! Iar scandalul, vocalizele și tupeul nesimțit al pițifufei prezidențiale din fruntea Camerei Deputaților mă duc cu gândul la comportamentul pirandelor din șatrele de țigani care, acuzate de furt, prinse cu portofelul ciordit în buzunar, se apucă să zbiere, să chirăie și să se jure ostentativ: haoleu, mânchați-haș, nu noi am furat, păchatele noastre, neam de neamul nostru n-a furat, nici nu vhăzurăm obectu, chum ziceți chă l-ham ciordit?…. Cam așa și coana Alma. Prinsă cu mâța-n sac, cu furtul demonstrat clar, dă drumul la tupeu: da, dar și PSD a făcut și-a dres… (fără să aducă dovezi încă), adică un fel de „ba p-a mă-tii”, ca și cum eventualul „șantaj” cum zice ea (care pare a fi negociere politică, după cum recunoaște Mircea Toader, colegul de tupeu al pațachinei) ar justifica impunerea prin furt a unei legi organice care condamnă la mizerie milioane de suflete a căror vină de neiertat este, în ochii imbecililor care conduc țara, faptul că au „nesimțirea” de a trăi chiar și o lună după ieșirea la pensie.

Probabil individa mizează pe faptul că ne aflăm în țara în care cel care are tupeul cel mai mare câștigă, cel care urlă mai tare are dreptate, iar în pușcărie ajung doar cei care nu au bani de avocat sau conexiuni politice. Iar nesimțirea și tupeul de tip fascisto-pedelist sunt dublate de o strategie de comunicare și un aparat propagandistic mult mai performant decât al dezbinatei și firavei noastre opoziții.

Greu de înțeles într-o țară democratică este comportamentul deviant al așa-zisului președinte. În loc să fie echidistant cum îi impune Constituție, bulibașa de la trei-coceni sare în apărarea hoaței, aducând acuzații opoziției, ca și când opoziția ar fi obligat-o pe Alma să fure…

Trăim, totuși, într-o țară în care legea ar trebui să primeze. Și, de aceea, preiau și eu leapșa lansată de Mordechai, și mă întreb când va intra Roberta la zdup? și duc întrebarea mai departe: când va fi dus Dictachiorul la eșafod?

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

4 Responses to Ba p-a mă-tii!

 1. sebra spune:

  S-a ajuns la nivelul anilor ’60. S-a dat dispoziţie „cine nu-i cu pdl-ul e duşman”. Cică s-ar fi pus problema interzicerii prin lege a mitingurilor în perioada de criză, deci ce să ne mai mire furăciunea din Parlament?

 2. shogunu' spune:

  Bre, motane! Unde mama dracului există luciu de apă, în intravilan, la Pecica? C-am belit oăchii pe gugule earth de-am behăit! Si înafară de malul Mureşului n-am văst nica! Famiglia Faşcă, prin finuţul Igaş (cacu-mă-n dinţii lui în loc de la mulţi ani – azi îi ziua lui) o pus stăpînire şi pe Mureş?!?!?! Ori vorbea de vreo piscină?
  Banzai!

  • arsulici spune:

   O fi vreo baltă, sau piscina personală, că nici eu, ăn afară de Mureș. nu știu altceva…
   Dar poate o fi pus stăpânire pe Mureș, că de la ăștia nu mă aștept la altceva…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: