Piticuțul neînțeles

Stârpitura din fruntea Guvernului României a ajuns, se pare, să-și plângă singur de milă.

Ieri, fiind probabil prea trist să dea ochii cu lumea, a pus-o pe madam Vass să-i ia apărarea în înfruntarea cu televiziunile ironice. Exact ca un pici de grădiniță care se duce la tova’ educatoare smiorcăindu-se și trăgându-și mucii, ca să – și pârască vreun coleg că l-a împins cu nasu-n … reformă.

Astăzi, piticania s-a dus la noua jucărie, televiziunea de partid și de stat plătită din abonamente furate de la popor, ca să pârască celelalte televiziuni, care cică au tratat cu ură și înverșunare creșterea economică. Care creștere economică, oxiur mic și hidos? Aia cu minus 25% pe care ne-ai aplicat-o anul trecut? Aia cu plafonarea salariilor profesorilor în dispreț față de hotărârile judecătorești? Sau aia din buzunarele voastre? Aia din conturile slugilor portocalii? Păi dacă de creșterea economică din conturile voastre e vorba, e firesc să fiți priviți cu ură. Voi prosperați pe spinarea poporului. Ați închis spitale, dând efectiv afară din saloane oameni bolnavi, ați condamnat la moarte comunități întregi și vrei laude? Sugi pula! Doar ură avem pentru tine și ciuma portocalie. Nutzi spaima puții obține reeșalonarea unei datorii impresionante din partea unei bănci care face afaceri grase cu ministerul pe care-l conduce, în vreme ce un om simplu nu-și poate eșalona nici măcar ratele la copârșeu. Această creștere economică vrei s-o lăudăm? După cum ți-am mai zis, sugi pula! Câtă vreme voi guvernați împotriva poporului, în total dispreț față de țară, vei avea parte doar de ură. Și degeaba te lauzi că ai condiție fizică. Oricât de tare vei fugi, nu va fi suficient. Tot te va ajunge poporul, cu furci și topoare, pentru a-ți aplica „Constituția”. Păi bine mă, pulică stoarsă, țara are nevoie de un premier cu creier și cu solide cunoștințe de economie și macroeconomie, nu de unul cu condiție fizică. Că dacă ne trebuia un premier cu condiție fizică, l-am fi luat pe Răzvan Lucescu, că și el are condiție fizică și și el, la fel ca tine, dă vina pe alții pentru eșecurile și neputințele proprii, generate de un creier mult prea pustiu…

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

9 Responses to Piticuțul neînțeles

 1. Mircea C. spune:

  Asa e motane !Cresterea cu -25% a salariilor cu-16% a pensiilor ! Pai n-ai invatat la scoala ca minus si cu minus da plus? Pai unde ne trezim aici ?

 2. virusverbalis spune:

  Aia cu creieru mic si pustiu spuse esenta…Nu i s-o iriga indeajuns,reac stie ce-o fi p-acolo.. :))

 3. shogunu' spune:

  Am auzit că-n istoria modernă a României a mai existat o „madam Vass”. Una Gisela. Io n-o ştiu pe aia, da’ asta mă scîrbeşte. O curvă parvenită. La fel ca ailaltă blondă. Amîndouă sug. Una de la „preşedinte”, alta de la „premier”. Să sugă pînă s-o îneca! Da’ pe „mine” să mă lase!
  Banzai!

 4. cristipetre spune:

  Variatiuni pe aceeasi tema, pisicia voastra, iote ici : http://cristipetre.wordpress.com/2011/04/11/exercitiu-de-memorie-declaratii-de-tot-bokul/

  Dedicate pisciei voastre.

 5. kekee spune:

  Mă, arsulici dragă, nu-i vina lui.
  E VINA NOASTRĂ !
  Că am fost nişte pule blege şi nu am sărit în stradă când matrozu’ chior şi beat a uns-o pe doamna NEVASTĂ DE POSESOR DE AFACERI ÎN TURISM – ministra turismului.
  Nu mă apuc io să-ţi explic cum e cu conflictu’ de interese că ştii mai bine.
  Atunci ne-am potrivit-o la ochiul maro.
  De ce ?
  Pentru că tăcând ca oile placide, le-am demonstrat că pot să ne pună şi să ne fută CUM VOR EI !!!
  ––––––
  Culmea e că nici Pesedeu nu-s mai breji, doar mai proşti ( că media de vârsă e mai mare – şi pesedacii au mai mulţi analfabeţi la conducere ).
  Deci nici de acolo nu este scăpare.
  ––––––
  Concluzie:
  Ori fac românii un partid nou ( la care una din cereri să fie cea de a nu fi fost securist, turnător sau membru de partid PSD, PNL, PDL, etc ), şi voteză toţi ce nu au mai votat până acum – ori îşi procură vaselină – ca să le alunece mai uşor şi să nu se strâmbe aşa tare când le va fi înfiptă.
  Asta-i realitatea bătrâne.

 6. Sictireli spune:

  Paste fericit! Dumnezeu sa te ocroteasca.

 7. shogunu' spune:

  Sărbători luminate, motane!
  Şi să-ţi aducă iepuraşul o cămaşă „Braiconf” pe numărul tău! 😉
  Christos a-nviat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: