Cu plăcere, monșer!

Iată că și frățiorul se bagă în scandal precum musca-n curul calului, încercând să-l apere pe bețiv.

Fratele bășidentului ne spune cât de curajos e frate-său, că cică el ar fi preferat să fie împușcat decât să abdice. Iar sluga de la muncă emite aceleași elucubrații.

Mă enervează limbrici de genul acesta, care, după aproape 70 de ani de la evenimente, se dau curajoși și se bat cu pumnii în piept că ei ar fi făcut altfel. Păi bine, măi, cretinilor, vouă vă e ușor să vorbiți. Comuniștii nu l-au amenințat pe rege că-l împușcă. În contextul internațional al momentului, nici nu ar fi putut face asta, până și ei se temeau de reacțiile internaționale. Șantajul a fost mai odios, în sensul că vor omorî români dacă nu abdică. Bineînțeles, acesta e doar un amănunt pentru jegurile portocalii și pentru bășident, căci pentru ei nu contează viețile românilor. Sunt convins că, dacă era în locul regelui, Traian nu ar fi abdicat, indiferent câți români ar fi fost uciși de comuniștii sprijiniți de URSS (printre care se afla și tatăl marelui anticomunist clismăneanu, prietenul bețivului de la Cotroceni).

Sincer, mă îndoiesc că javra ordinară are atâta sânge-n pulă cât zice frate-său. Doar vedem cu toții că n-are curajul să vină trimestrial în Piața Universității pentru a da socoteală în fața poporului, așa cum a promis.

Oricum, din spusele fratelui, putem desprinde și altă idee: Nu va demisiona nici în 5 minute, nici în cinci zile, chiar dacă Parlamentul l-ar suspenda, sau dacă poporul s-ar trezi și ar începe să iasă în stradă. Singura soluție, sugerată chiar de frățior, va fi împușcarea.

Ei bine, Traiane, alege-ți zidul, și stai cuminte, nemișcat, căci îți vom face pe plac. Ne va face plăcere, chiar.
(Singura problemă va fi să selectăm plutonul. Căci vor fi milioane de oameni care vor dori să facă parte dintre trăgători, și dacă fiecare doritor ar trage doar un glonț, suprafața însumată a gloanțelor depășește suprafața corpului tău… )

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

6 Responses to Cu plăcere, monșer!

 1. cristi spune:

  Când vorbesc despre rege în 1947 ăştia spun că interesul naţional trebuie să fie servit indiferent de consecinţele personale, chiar prin sacrificiul suprem. Când vorbesc despre anul 2009, tot ei zic că nu au făcut nimic să rezolve criza atunci pentru ca Băsescu să câştige alegerile, deşi dacă ar fi făcut ar fi fost mult mai bine. Pedeleprele nu-şi dau seama că, reproşând regelui că nu a devenit un martir, sugerează nişte comparaţii din care n-au cum să iasă bine. Cum s-a luptat Băsescu cu regimul comunist? Făcând bişniţă şi reprezentându-l la Anvers?

  • arsulici spune:

   Bișnița cu blugi și whiskey era un mod de subminare a societății socialiste multilateral dezvoltate… iar băședintele se consideră, probabil, martir, pentru că a fost numit inspector șef al navigației civile de către Elena Ceaușescu 😀

 2. Marcus spune:

  @arsulici: daca tot suntem milioane care vrem sa-i bagam un plumb in scafarlie, eu propun ca dupa asta, ca sa iesim din criza, sa imputam familiei rapostaului contravaloarea milioanelor de gloante, pe model chinez 🙂
  sa fii iubit
  marcus

 3. Mogre spune:

  Dadadadada! Vreau si eu loc in macar unul dintre plutoane, ca doar n-o sa uitam acuma de bok, udrea si restul jegosilor

 4. cristipetre spune:

  Ooo, ce plăcere ochilor mei trişti să te citească, pisicia voastră!

  Primo, ai perfectă dreptate : Băsescu nu are sânge în instalaţie, este un laş dintre cei mai josnici şi se pare că îi plac foarte mult sacrificiile (altora). La fel, pe măsură ce trece timpul, am senzaţia tot mai pregnantă că nici de băşident nu vom scăpa pe altă cale decât împuşcarea, la cât de clinic este ahtiat după putere.

  Secundo : bună eticheta de „Clismăneanu”, e aşa de meritată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: