Începem cu tine?

Șeful studioului de înregistrări/casei de filme DNA, Daniel Morar, s-a trezit spunând labeunu TV că „magistrații trebuie să răspundă pentru soluțiile date cu rea voință sau gravă neglijență”.

Ei, bravo, domnule Morar! Îmi place cum gândești! Începem cu tine? Când te vei prezenta la Trezorerie ca să plătești statului toate sumele plătite de România ca despăgubiri pentru greșelile tale? Sau ai uitat că din cauza ta oameni nevinovați au stat la pușcărie? Ai uitat că statul român a fost condamnat de CEDO pentru tratamentele inumane la care a fost supus un inculpat într-un caz instrumentat de tine, caz în care ai făcut, se pare, și o serie de erori procedurale? Iar tu ai scăpat de răspundere, ba chiar ai fost avansat, ca răsplată pentru zisele greșeli.

[Cred că trebuie să fim fericiți că România a abolit pedeapsa cu moartea, că cine știe, cu tine procuror poate pățeam și noi ca americanii și trimiteai la moarte un om nevinovat…]

Nu crezi că ar fi cazul să dai un exemplu? Fiindcă tu nu ai dreptul moral să vorbești de greșelile altor magistrați câtă vreme te-ai eschivat de răspundere pentru greșelile tale.

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

2 Responses to Începem cu tine?

 1. Vlad (S7EWIE) spune:

  Prietene, Arsulici, faza asta nu am văzut-o. Eh! Dar nu e de mirare având în vedere că am alergie la cretini şi la limbiînbăs şiii, în concluzie, nu mă POT uita labeunu..

  Ce spune domnul procuror Elodia este, într-adevăr surprinzător de coerent(hai să o aplicăm de ACUM!). Crezi că se poate ca cineva să fie atât de incoerent şi de împotriva naturii încât să întoarcă Universul pe dos şi să ajungă la polul celălalt al scalei de coerenţă?

  • arsulici spune:

   Nici eu n-am văzut-o labeunu 😀 , am prins știrea pe Realitatea.net …
   Morar a ajuns deja la celălalt capăt al scalei de incoerență….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: