Alles pules

Toți sunt niște pule, intrați în Parlament datorită sistemului de vot pulinominal, promovat de partide strict pe considerente de imagine. Rezultatul se vede. Avem în parlament tot felul de pitzifufe, a căror misiune de bază este, se pare, falsificarea rezultatelor votului după cum vrea Dictachiorul.

Acum a putut vedea toată lumea cum votează aleșii puterii, care se laudă pe toate gardurile că îi preocupă țara și poporul: Habar n-au pe ce lume se află, votând „din greșeală” și apoi invocă presupuse „erori de comunicare” (bine că n-au zis că au fost sub influența alcoolului, cum a făcut un cunoscut președinte alcoolic european) Și, ca orice jigodie parlamentară, nu-și asumă răspunderea faptelor proprii, ci caută să arunce vina pe altcineva. Bine că se uită la televizor, căci altfel probabil n-ar avea habar ce votează. Nici măcar ministrul de resort nu a fost atent ce votează.

Și acum vine bomboana pe colivă: Au fost atât de oripilați că au făcut, în sfârșit, ceva, pentru popor și că executivul va trebui să respecte legile adoptate de Parlament, încât acum se lasă cu ședințe de autocritică, propuneri de sancționare, slugăreli la FMI și cereri de revenire la situația anterioară.

Pe ei îi doare fix în pulă de popor. Poporul este doar o povară, care-i obligă pe ei să muncească mai mult și să fure mai puțin. Pentru aceste jigodii fasciste fericirea și bunăstarea poporului sunt absolut irelevante. Sunt convins, însă, că situația se va schimba în campania electorală, moment în care se vor lăuda cu acest vot dat din greșeală în favoarea poporului, profitând de memoria scurtă a „poporului suveran”

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

5 Responses to Alles pules

 1. Vlad (S7EWIE) spune:

  Ca de obicei, prietene Arsulici, mi-a mers textul tău direct la inimă. Îmi pare rău că ai 100% dreptate. Şi dacă îmi permiţi un scurt addendum aş mai spune:
  „Să nu uităm şi cine ne-a blagoslovit cu toate aceste minunăţii despre care ne povesteşti tu aici. Chiar ‘poporul suveran’ (eu zic ‘populaţia’). Nu ştiu ce să fac.. Să plâng pentru cei 49.9999% sau să savurez cu un sadism justificat ce păţesc 50.0001%?”

 2. shogunu' spune:

  Ganz genau!
  Numa’ că băselu şi boc n-or să-şi dea niciodată demisia.
  Banzai!

 3. Obiduba spune:

  E pe bune toate. Da ca nouas pe blogu’ tau nu ma rabd si iti dau una reala. In Libia la moroseni se face sedinta de partid in care trebuia oamenii sa o dea la pace pe cursul valutar. OK cu sedinta, se prelucreaza indicatiile la care sa ridica unu si zice „Domnucule pa mine ma poti obliga sa manc un cacat da nu ma poti obliga sa iti spun ca-mi si place…”. In rest Avelo Bahtalo !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: