BUGETAR!

Având în funcția de președinte un dezaxat care, după cum a observat și Ponta, își urăște profund poporul, nu mă mai miră că îl deranjează criticile presei și manifestațiile de protest ale oamenilor atinși de sărăcie. În opinia lui, trăim bine, iar cei care au salarii de mizerie nu au voie să-și exprime nemulțumirea. Deși acum câtăva vreme spusese că dacă ar manifesta 5 milioane de oameni el și guvernul ar trebui să plece, căci poporul nu vrea varianta, acum, când se întețesc manifestațiile de nemulțumire și poporul crâcnește tot mai des și tot mai tare, ne spune că el și guvernul trebuie să continue jaful reformele, chiar dacă nu au susținere, căci el e unicul, supremul, tătucul, și prostimea trebuie să-l asculte.

A băgat în Parlament tot felul de fufe numai bune de pușcărie, a forțat introducerea în Parlament a unui partid pe ușa din dos, fără ca acest partid să aibă votul poporului, și totuși Îl deranjează Parlamentul, de aceea vrea să treacă legi importante, cum ar fi cea a salarizării și cea a educației, prin asumarea răspunderii, și nu prin dezbatere parlamentară, cum ar fi normal. Îl albește pe Oprea, deși există dovezi că acesta folosește banii publici în interesul partidulețului său de Iude.

Acum, javra ordinară își dorește ca FMI să ne deschidă o linie de credit, ca să aibă mereu bani la dispoziție pentru afacerile lor murdare, fără să-i pese că orice împrumut va trebui restituit din munca poporului secătuit deja de resurse după 6 ani de băsism.

Și, peste toate acestea, apucăturile fasciste ale gunoaielor pedeliste duc la măsuri aberante. După aluziile la bugetarul gras care se sprijină pe umerii sărmanului slab angajat la privat, după valurile succesive de furt din salarii și de concedieri, practicile fasciste sunt continuate prin tentativa de distrugere a culturii, prin dorința de a distruge învățământul, prin dorința ineptului guvern de a tăia indemnizațiile handicapaților și gratuitățile veteranilor de război. Ca și cum handicapații și veteranii sunt cei care au determinat criza și au secătuit bugetul. Mi-ar plăcea să-i văd pe bok, pe zeus, pe eba, pe nutzi și pe anastase trăind dintr-o alocație pentru handicapați măcar vreo 6 luni. Cu ce sunt vinovați handicapații??? Iar veteranii de război și-au jertfit tinerețea și sănătatea pentru binele acestei țări. Au mai rămas doar o mână de oameni. Ei apasă bugetul țării??? Facilitățile pe care piticania de bok vrea să le taie sunt o compensație chiar prea mică față de câte au îndurat veteranii în război…

Văzând noua ofensivă declanșată de guvernanți împotriva bugetarilor, văzând instigarea la ură de clasă pe care o propovăduiesc pedelimbricii și susținătorii decerebrați ai acestora, nu m-ar mira deloc dacă, pe viitor, noi bugetarii vom fi obligați să purtăm însemne speciale de recunoaștere, ca cel de mai jos:

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

15 Responses to BUGETAR!

 1. ErRon spune:

  Te gandesti ca le-or da gratis, sau va trebui sa le platim??:D

 2. shogunu' spune:

  În loc de „Bugetar”, liniştit se poate scrie „Român neportocaliu”.
  Banzai!

 3. ErRon spune:

  Nu-i chiar corect, ca bugetara e si mam’ udrea, si boc, si base!
  Deci, eu nu doresc sa port acelasi fel de insigna ca acestia!
  A mea sa fie de culoare gri, sau sa scrie „Bugetar sarac”, sau sa scrie pe a lor „Bugetar de lux”, da’ oricum, eu nu vreau ca si ei!!

  • arsulici spune:

   Ei sunt pedelici, nu bugetari cinstiți, așa că…. au ei semnul cu portocaliu….
   La Udrea parca ar merge de spus altceva … de lux 😀

 4. zizicu spune:

  Ba, da’ n-ati putea voi sa lasati figurile si sa treceti la treaba?
  Ia hai sa vedem, cate interviuri ati dat ca sa ocupati postul in care sunteti ?
  Daca sunteti asa de smecheri, de ce dracu’ nu incercati sa intrati in mediul privat? E cam grele pe acolo, nu?
  Cam lunga ziua de lucru pentru sensibili ca voi.

  • arsulici spune:

   E mare păcat că ăștia care ne conduc acum au reușit să învrăjbească clasele sociale. Văd că și tu ai mușcat. În fond chiar și cei care muncesc la privat pot fi considerați „bugetari”, căci și mulți din ei o duc rău, și ei plătesc impozite inutile, și ei, ca și noi, trăiesc într-o țară distrusă sistematic de un pitic cretin și un bețiv nebun…
   Și, ca să-ți răspund și la întrebările care te chinuie, află că în privat aș avea salariul cam de 4 ori mai mare ca acum. În acest moment suntem sub 200 de oameni specializați pe un anumit domeniu din sistemul bugetar și, dfin cei 200, doar jumătate au vechime mai mare de 5 ani. Dacă plecăm toți, pierderea ar fi a sistemului, nu a noastră. Noi oricând putem face bani frumoși în sistemul privat, fără stres și fără grija zilei de mâine. Toți suntem angajați pe criteriu de competență. Aproape toți facem multe ore suplimentare, neplătite. Aproape toți ne desfășurăm activitatea mai mult pe drumuri, și nu la căldura unui birou, și pe un salariu de mizerie. (de exemplu eu acum aștept, in frig, un mijloc de transport pentru a pleca din Zalău, oraș rupt de lume din acest punct de vedere. Mi-am terminat treaba în instanță abia la ora 9.40, microbus am abia la ora 13.30, și nici acela nu e direct spre orașul în care muncesc, ci va trebui să schimb la un moment dat, și săiau trenul, iar acasă voi ajunge abia la ora 23… Și toate astea pe un salariu de mizerie) Așa că, vezi tu, nu e bine să generalizezi chiar orice.

   • bladhaund spune:

    Ce zi misto de munca… Ti-ai terminat treaba la 9:40 (asta a fost toata ziua ta de munca), la 10:35 „astepti in frig” in timp ce pui comentarii pe blog, foarte frumos.

    „Noi oricând putem face bani frumoși în sistemul privat”,
    Ha ha. Probabil ca stai pe postul actual din dragoste de tara, nu din lene cronica si lipsa oricarei alte oferte.

    fără stres și fără grija zilei de mâine.

    Ai confundat. Fara stres si fara grija zilei de maine esti acum, nu cand intrii pe adevarata piata a muncii. De ceea ce ii este teama oricarui bugetar ce se lamenteaza: ca va trebui sa si munceasca ceva.

   • arsulici spune:

    Te invit oricând să facem schimb, dacă ești așa capabil, măcar pentru o săptămână… Măcar așa ai vedea cum arată cu adevărat o zi de muncă… Dacă te-ai fi obosit să și gândești un pic, ți-ai fi putut da seama că nu lucrez la guvern sau la președinție, ca să pierd vremea toată ziua… Nu toți bugetarii pierd vremea, iar statul român nu ar putea exista fără angajați bugetari. Arată-mi o singură țară europeană care nu are măcar un angajat în sistemul privat.
    Dacă tu chiar crezi că îmi termin munca la 9.40, chiar îți doresc din suflet un post identic cu al meu, la fel de prost plătit. După mai puțin de o lună ți-ai mușca limba și mi-ai cere iertare cu lacrimi în ochi…
    Ca avocat, de exemplu, aș câștiga într-o zi salariul meu actual pe o lună. Deocamdată am motivele mele să rămân pe postul de acum. După ce voi intra în domeniul privat, te asigur că nu-ți vei putea permite financiar să apelezi la mine 😀

   • bladhaund spune:

    Esti nostim, arsulici. Te astept cu placere sa ajungi in mediul privat; abia atunci o sa-ti dai seama ca ce faci acum e doar o joaca. Ai tu impresia ca acum muncesti mult, dar de fapt inca nu stii ce e aia munca si nu ai termen de comparatie. In plus, ma tem ca vei avea o crunta dezamagire cand banii aceia multi la care visezi se vor lasa asteptati si asteptati si asteptati, pentru simplul fapt ca va trebui sa iti gasesti tu de lucru (va trebui sa alergi dupa clienti), nu vei mai primi nimic mura in gura, ca acum.

    Eu zic sa te bucuri de pozitia pe care o ai acum, caci din atitudinea ta de superioritate (adica „vai ce greu e la stat, la voi privatii e poezie curata”) iti pot prezice un esec plin de glorie si o intoarcere victorioasa cu coada intre picioare pe postul caldut, cu munca putina si lipsit de griji de la stat.

   • arsulici spune:

    După câte văd, tu, privatul, ai vreme să o freci pe net la 9.40 dimineața…
    Mă mir că te descurci să folosești un computer, căci nu te văd foarte inteligent. Se vede clar că nu ai înțeles absolut nimic nici din articol, nici din răspunsul pe care ți l-am dat. Sau nu te duce mintea să înțelegi, sau pedelicii te plătesc să nu înțelegi.
    Nu am spus niciodată că la stat e greu și la privat e ușor. Am spus doar că Dictachiorul greșește când învrăjbește categoriile sociale. Toți avem de suferit de pe urma acestei guvernări. Ar trebui să fim uniți, nu învrăjbiți. Chiorul a înțeles că există pe lume suficienți cretini cât să-i reușească planul de învrăjbire. Uniți am fi o forță împotriva acestei guvernări dezastruoase. Dezbinați, măsurile de distrugere totală a economiei vor continua, și vom avea toți de suferit, inclusiv voi, care lucrați în domeniul privat.
    Cât despre mine, nu-mi purta de grijă, nu voi avea nici o problemă în domeniul privat. După cum ți-am spus deja, aș câștiga cam de 4 ori mai mult decât în prezent.
    Și, pentru știința ta, deși evident nu-ți pasă, nu toți bugetarii freacă menta (deși există și din ăștia, recunosc) Sunt suficiente domenii în sectorul de stat în care se muncește mult, dar pe bani puțini. Și îți doresc din tot sufletul o astfel de slujbă la stat, cu muncă multă, stres mare, boli profesionale și prost plătită, dacă tot ne invidiezi!

    PS Încearcă să mă eviți de acum înainte… eu oricum nu voi mai pierde vremea să-ți răspund la comentarii.

   • bladhaund spune:

    Adica, arsulici, poate n-am fost destul de clar de ce prezic un esec: ce faci tu acum e foarte simplu si usor si ai asigurate toate conditiile ca sa te ocupi doar de specialitatea ta, fara sa ai alta grija colaterala. Lucrarile iti vin, nu trebuie sa te lupti tu pentru a lucra. Chiar si in cazul cand nu ai de lucru, in continuare esti platit.

    Tie insa ti se pare greu si plin de importanta; e un indiciu destul de bun ca ti-ai atins limitele maxime si nu ai cum sa progresezi spre munca cu adevarat grea si importanta.

 5. ErRon spune:

  Nu-i cazu’ la madam,. ca se vede cu ochiu’ liber!!:D

 6. ErRon spune:

  Cum se pun fetele zambitoare aici??
  Sau ranjitoare??

  • arsulici spune:

   măi, nu știu exact nici eu… în general dacă știi combinațiile de semne de la messenger, cam alea sunt… dar nu merg chiar toate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: