From hero to zero

De la măreţie la mizerie nu e decât un singur pas. Pe care unii îl fac într-o clipită, deoarece nu se gândesc la posibilele consecinţe ale propriilor fapte.

Iurie Darie a fost un mare actor, cu o frumoasă carieră pentru care sunt convins că a muncit din greu. Era iubit şi respectat de public, care mergea cu plăcere la filmele în care apărea.

De aceea nu înţeleg ce l-a făcut să renunţe la toate astea şi, ajuns la o vârstă respectabilă, să se umple de ridicol şi să arunce o găleată de rahat pe cariera sa, pe realizările sale.

Să fie de vină senilitatea, oare? Sau, ca orice bărbat trecut de o anumită vârstă, s-a lăsat prostit de o căţea în călduri, aflată şi ea lângă porţile senectuţii, chinuită de menopauză şi de hormoni?

Şi, pentru că orice rahat atrage muşte, azi a bâzâit şi Măruţă pe marginea subiectului, şi au apărut şi ofertele, pentru că există pe lumea asta mulţi dezaxaţi.

Mie toată povestea asta mi-a lăsat un gust tare amar. Şi ştiu că, ori de câte ori vreun post de televiziune va difuza un film cu Iurie Darie, mă va încerca, învoluntar, o senzaţie de greaţă şi voi profita din plin de telecomanda din dotare mutând pe alt post…

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

5 Responses to From hero to zero

 1. shogunu' spune:

  Omul cînd îmbătrîneşte, ori se-ngraşă, ori prosteşte! Ţi se pare că „Iura” s-a îngrăşat?
  Îmi vine să borăsc cu toate că aseară nu m-am îmbătat!
  Banzai!

 2. Vlad (S7EWIE) spune:

  Arsulici, Shognue, nu mai puneţi atât la suflet. Foarte puţini artişti îşi termină cariera la maximul ei, cei mai mulţi şi-o termină în mediocritate, umbriţi chiar de realizările lor anterioare (a nu se confunda cu „vânzările anterioare” – nimic politic în ce zic).

  Asta-i viaţa! Trebuie să existe şi o minoritate care să-şi termine activitatea cu un mare bang (sau fâs) scabros cu diverse motivaţii: poate o criză la bătrâneţe, poate o scleroză sau poate o căţea în călduri (după cum zici, maestră Arsulici).

  Eu îmi voi aminti partea extraordinară a carierei lui, iar pe Iurie Darie el cel de acum îl plasez frumos între copilu’ minune şi florin salam şi îl tratez ca atare. Poate şi-o lua şi un pseudonim 🙂 Asta chiar m-ar ajuta.

  • arsulici spune:

   Îl plasezi între copilu minune și florin salam? Ăsta da film XXX :)) =))

   • Vlad (S7EWIE) spune:

    Bună!! 🙂 🙂

    Evident că mă refeream la o scară de valori nu la un sandwich gay, deşi probabil că asta i-ar trebui ca să se trezească din reveria asta aberantă a lui..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: