Zeus dixit. Iar!

El, marele, neînfricatul, înțeleptul, atoateștiutorul, Alfa și Omega, întruparea perfecțiunii, mântuitorul națiunii, deținătorul adevărului absolut, profet între profeți s-a trezit iar glăsuind. Având în vedere că a pus mâna pe o jucărie nouă, RRA, a găsit de cuviință să-și verse ura împotriva poporului și prin intermediul acestui post (oare de ce am senzația că RRA va avea o mare cădere de audiență?).

Marele „ieconomuist” care este Băsescu și-a dat iar cu părerea despre situația economică a țării. Că doar el, perfecțiunea întruchipată, primul între egali, se pricepe la toate. Ne zice doct cum avem noi creștere economică sănătoasă și creșterea producției industriale (în prag de alegeri insista să ne spună cum am ieșit noi din criză, ca, după doar câteva luni, să dijmuiască salariile și pensiile…) Ne spune cum deficitul la sistemul de pensii e cât costul reactoarelor de la Cernavodă…

După cum lasă să se înțeleagă, din cauza pensionarilor nu avem noi autostrăzi… căci pensionarii au fost ministru la transporturi, nu el și cu boagiu, pensionarii l-au numit pe bok și udrea, nu el…. Nu și-a pus nici o clipă problema că acoliții lui din pedele ar putea să se abțină de la furt, și imediat s-ar redresa economia…

Ce vrea iar? Păi să impozităm tot, inclusiv pensionarii care abia își duc zilele de la o pensie la alta. Jigodia dracului nu se gândește că unii pensionari trebuie efectiv să facă, lună de lună, o alegere dureroasă între hrană și medicamente, căci nu-și permit să cumpere ambele. Nu se gândește că pensionarii trebuie mai nou să achite și coplata (da, nu se gândește, căci pulimea sa este tratat gratuit la Spitalul Militar (umblă zvonul că și la spitalul SRI). Vrea să ia și ultima piele de pe bieții pensionari, fără să se gândească deloc la faptul că unii din ei, după 30-40 de ani de muncă, n-ar avea bani nici măcar pentru un copârșeu.

Atacă iar profesorii. Cică el are salariul mai mic decât un profesor, că el muncește 16 ore pe zi, în vreme ce profesorii ar munci doar 16 ore pe săptămână… În cel mai pur stil fascist, fuhrerul încearcă iar învrăjbirea claselor sociale. Adică profesorii ar munci mai puțin decât alte clase sociale. Bețivul uită, însă, unele chestii: Chiar dacă durează 16 ore pe zi, ședințele cu Jack Daniels și Jim Beam nu înseamnă muncă. De asemenea, îi atrag zevzecului atenția că munca unui cadru didactic nu înseamnă doar orele efective la clasă, ci înseamnă și foarte multe ore de pregătire a lecțiilor, documentare, cercetare științifică, corectat lucrări, navetă etc. Chiar dacă orice alcoolic sfertodoct agresiv și nătâng poate ajunge președinte, nu orice imbecil poate fi profesor. Un copil nu se educă doar prin căutări pe goagăl, cum ar vrea Zeus.

Profesorii i-au răspuns, dar cine îi mai bagă în seamă după ce verdictul a fost deja pus de Fuhrer? Oricum lui nu-i pasă, pentru Băsescu profesorii sunt doar un fel de gândaci care nu produc nimic și, de aceea, trebuie stârpiți alături de pensionari.

Într-un fel, unii dintre profesori își merită din plin soarta. Mulți dintre profesori l-au votat pe zevzec… Și prima, și a doua oară… Când a fost vorba de grevă, fiind chiar soarta lor în joc, i-a durut în vârful pulii. Abia acum încep să se trezească, văzând fluturașul de salariu… Iar cei ce nu s-au trezit, se vor trezi la iarnă, când vor vedea facturile… Dar va fi mult prea târziu…

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

5 Responses to Zeus dixit. Iar!

 1. shogunu' spune:

  ” …fiind chiar soarta lor în joc, i-a durut în vârful pulii…”
  Io am zis demult ca n-or sa reactioneze, nici ei nici multi dintre bugetari, decit in momentul in care vor vedea „marirea” salariala, odata cu primele fluturase de dupa vacanta! Si cind vor vedea „angajarile” masive din sistem.
  Gresit-am tare?
  Banzai!

 2. Vlad (S7EWIE) spune:

  Ah, cata dreptate ai in ultimul paragraf!! (nu ca in rest nu ai avea)
  Ma scarbesc incercarile astea disperate a lu’ nea’ Tiran Basesc de resuscitare a mortului, aka fascismu’. Si mai e ceva ce ma scarbeste in egala masura: MODUL in care sunt aparate categoriile sociale in care a lovit viermele prin acolitii lui. „Vaaaai ce rau o duc, ca nu au sa isi plateasca un credit, ca nu au ce manca” samd, samd..

  NU zic ca nu ar fi asa sau ca nu ar fi o situatie trista(!!), dar nu inteleg de ce trebuie sa ma doara mai mult pe mine (cel aparent neafectat, cel putin nu direct) daca pe ei, cei DIRECT afectati, ii doare fix in numele pe care l-au votat?! Acestora le doresc o soarta pe masura nepasarii si lipsei de neuroni de care dau dovada; acestor indobitociti carora nici macar din instinct de conservare nu misca un deget.

  Romania – o tara in care INDOLENTA si RETARDAREA merg mana in mana si CONDUC.

 3. kekee spune:

  Maestre, io aş fi curios să ştiu :
  CÂŢI MUNCESC ÎN DOMENIUL PRIVAT – CIFRA REALĂ !!!
  Ca să putem face nişte calcule REALE .
  Băsecu’ tre’ să iasă la rampă şi să zică :
  În urma guvernărilor noastre( şi a celorlalte guvernări ) a plecat TOATĂ FORŢA DE MUNCĂ din ţară, şi investitorii ne-au ocolit.
  NU MAI MUNCEŞTE NIMENI în sectorul privat că prin măsurile noastre l-am determinat să închidă.
  Controalele repetate a: Sanepidului, Pompierilor, Gărzii Financiare, ITM-ului + multe alte organe de control, flămânde şi avare – au determinat micile afaceri să se închidă.
  NU NE MAI DĂ NIMENI DE MÂNCARE !!!
  ps.
  A mai rămas cineva capabil să muncească în ţara aia, şi să nu fie bugetar ?

 4. kekee spune:

  Arsulici convingerea mea e că :
  NU SE MAI PRODUCE NIMIC ACOLO !
  Şi nu mai sunt bani să întreţină milioanele de pensionari, şomeri, bugetari.
  GATA ! A murit câinele din cauză că avea prea mulţi păduchi, vor mai suje ….că sânje un cadavru nu mai produce.

 5. […] pe voi. sebra, Florian, pdm-ul, kekee, Blanche Neige, Laura, Ioana, Yoyo, Andrei, Sînziana, Arsulici, Tanti Jeni,  Teo, Gheorghe, Ciprian, AA, mifty, Georgiana, Lady X, Miorlaupufos, Zac, Narcis, […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: