Să-i fie ţărâna mănoasă şi roditoare!

Unii au atât de mult de lucru că n-au timp nici să moară. Alţii îşi dau duhul la locul de muncă. Unii angajaţi îşi doresc cu ardoare moartea şefului. Ei bine, după cum ne informează presa de azi, un domn îmbină toate aceste trei ipoteze, fiind obligat să muncească şi după moarte, ca director.

Probabil Justiţia are un simţ al umorului mai ciudat, şi vreun judecător cu mintea odihnită s-a gândit că decedatul, dacă din pământ e şi în pământ se va întoarce, ar putea fi util pentru agricultură. Păi sigur! Dacă cei vii nu au putut face nimic pentru revigorarea agriculturii, atunci hai să încercăm cu cei morţi, poate reuşesc ei să contribuie cumva. Măcar ca îngrăşământ natural. Sau poate, mai ştii, domnul director a fost trimis „la sursă”, sub brazdă, pentru a vedea de ce nu mai creşte pătrunjelul… Eventual să ajute concret, să sufle la rădăcină…

În acest mod se înlătură cea mai gravă discriminare: „morţii cu morţii, viii cu viii”, permiţându-se ca un mort să muncească, oficial, printre vii.

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

8 Responses to Să-i fie ţărâna mănoasă şi roditoare!

 1. Vlad (S7EWIE) spune:

  Şi asta în condiţiile în care nici la biserică nu se amestecă lumânările pentru vii cu cele pentru morţi. (apropo de un subiect recent..)

  Ţară de fenomenali! Rupem gura târgului cu atitudinile noastre non-discriminatorii. ORICINE poate face ORICE în ţărişoară, indiferent de circumstanţe şi chiar de statutul biologic.. Mai tari ca americanii suntem – la ăia cică tre’ să fii în viată ca să faci orice.

  Acum eu mă întreb, Elena (aia împuşcata, nu asta blondă) nu o fi şi ea cineva? O şefuleaţă pe undeva, la vreun combinat chimic sau aşa ceva, că era prima cercetătoare a ţărişoarei acu’ ceva timp, ce mama mă-sii?!

 2. shogunu' spune:

  Ţara asta pute de competenţă! La toate nivelurile şi în toate domeniile! Un marţian dupa 10 minute de uitat la televizor la programe mioritice şi-ar lua blidu’ şi-ar fugi la mama dracului în altă galaxie!
  Banzai!

  • arsulici spune:

   Doar morți suntem suficient de competenți 😀

   • shogunu' spune:

    De răspunsul la interviul de angajare „sînteţi prea calificat pentru postul pe care…” ai auzit?
    Io da! De două ori! Si culmea că tocmai de calificările alea aveau nevoie. Numa’ că… să fii mai calificat decît sefu’…. Ata ete!
    Banzai!

   • arsulici spune:

    Am pățit-o…chiar la inceputul carierei…..cind vroiau unul cu și mai puțină experiență decât mine….

 3. Oachi spune:

  Bre, te-ai depasit pe tine insuti aici … parerea mea !

 4. sebra spune:

  Păi na, poate nu acumulase anii de pensie, şi-l mai ţineau pe funcţie…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: