De gustibus non disputandum

Categoric, gusturile nu se dicută. Mai ales în materie de femei. Bărbaţii au, totuşi, gusturi diferite în materie de femei, chiar dacă se crede despre noi că toţi avem un standard precis şi identic: blondă, prostuţă, supusă, ţâţe, cur, pizdă, picioare… Fiecare are idealul său despre femeia ideală. Vorba aia, nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie… Indiferent dacă suntem ciobani sau premieri, fiecare avem ideea noastră despre frumuseţe, şi nu ne ferim să o exprimăm, uneori mai curajos, uneori mai cu sfială.

Câteodată pretenţiile noastre sunt prea mari, iar câteodată ne mulţumim cu mai puţin şi, chiar dacă nu atinge chiar idealul, acceptăm ce ni se oferă.
Chiar dacă în funcţia pe care o deţinem anumite lucruri nu se spun direct, deşi le gândim.
Chiar dacă idealul de frumuseţe pe care-l lăsăm să se vadă este de o ciudăţenie fără magini.

În ultimele două zile, trei ştiri mi-au atras atenţia.

Prima, este despre Berlusconi. Prim-ministru, curvar bătrân (playold, cum s-a autodefinit). Înconjurat de studente frumoase, acesta a spus despre Rosy Bindi că nu este prea frumoasă. Între noi fie vorba, omul are dreptate, deşi, în funcţia pe care o ocupă, nu ar trebui să spună aşa ceva despre un alt şef de partid.

A doua ştire se referă la găsirea unui cadavru de către un om simplu, iar ştirea mi-a atras atenţia prin nota uşor ilogică a spuselor acelui nene, gusturile acestuia în materie de femei părând să atingă cote extreme, frizând patologicul.

Acest individ a găsit un cadavru pe un islaz. Cadavrul desfigurat al unei femei. Nimic neobişnuit, aţi zice. Însă, fiind intervievat despre eveniment, omul scoate porumbelul din gură: era tânără … şi nici urâtă nu era… asta nu era beată, avea muşte pe ea…

Buuuun. De aici începe ciudăţenia… Titlul ştirii ne spune că acel cadavru era desfigurat… Atunci cum a văzut că nu era urâtă? Ciudăţenia continuă: din aceeaşi ştire aflăm că autopsia nu va da prea multe răspunsuri, deoarece cadavrul era într-o stare avansată de descompunere… Să recapitulăm: Cadavru desfigurat, acoperit de muşte, în stare avansată de descompunere… şi nu era prea urâtă????

Da, gusturile nu se discută, dar idealul de frumuseţe al individului este total deplasat, zic eu, căci omul nu este nici Arghezi, ca să vadă frumuseţi în bube, mucigaiuri şi noroi, nu este nici Armand Duval (care a cerut exhumarea iubitei „ca să o mai vadă o dată”, descrierea cadavrului descompus al Margueritei Gauthier fiind făcută cu o pasiune la fel de patologică de către Dumas fiul în Dama cu Camelii).

A treia ştire e mai puţin sinistră: Un bărbat travestit a fost prins făcând sex cu un căţel, într-un castel din Anglia. E clar, în dragoste nu contează sexul. Şi, se pare, nici specia. Iar singurul lucru considerat grav de poliţie este că omul a avut un comportament indecent „în public”. Probabil era ok dacă făcea chestia asta încuiat într-o cameră…

Se pare că perpetuarea speciei umane are un viitor interesant…

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

8 Responses to De gustibus non disputandum

 1. Oache spune:

  Mie imi place de Pompilica !
  Probleme ?

 2. sebra spune:

  Apropo de „standardul precis şi identic”…place la toţi bărbaţii, dar puţini o iau de nevasta 🙂

 3. shogunu' spune:

  Si mie imi plac cateii! Si motanii! Da nu’ sa-i fut!
  Banzai!

 4. shogunu' spune:

  Tot nu ţi-ai luat laptop? Vezi ca găseşti la Real. Ăia dă şi în rate. 🙂
  Banzai!

 5. Mordechai spune:

  et de coloribus nu te caci în ele.
  Ce plăcintă americană, bre? Cariciul bântuie pretutindeni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: