Revista presei (5)

Am cam lipsit în ultima perioadă, iar explicaţia e una simplă: m-a abandonat laptopul. Definitiv şi irevocabil, căci se futu placa de bază şi, dată fiind vechimea de 3 ani, nu merită să investesc în una nouă. Din păcate, unele materiale pe care le pregătisem au rămas prizoniere pe laptop, căci încă nu mi-am salvat datele de pe HDD. Nu am bani pentru unul nou deocamdată, acum fac săpături să obţin un împrumut… Până atunci însă, sunt obligat să apar mai rar, căci nu prea am unde scrie. La serviciu nu am vreme, aşa că scriu pe unde apuc.

Până intru iar în normal, mă voi lega iar de titlurile unor articole din presă…

Ministrul Predoiu ne spune că Guvernul munceşte până la epuizarea resurselor fizice! Păi aţi reuşit, ne-aţi epuizat total resursele fizice! Ne-aţi adus la sapă de lemn, plecaţi dracului acasă, jigodii portocalii!

Acelaşi ministru ne spune că se mândreşte cu Guvernul. Atunci e grav. Dacă asta e tot ce aveţi voi mai bun, e chiar foarte grav. Aţi ajuns să vă lăudaţi cu un Guvern nefuncţional sau chiar incompetent. Bravo! (Trebuie, totuşi, să recunosc că ministrul are, parţial, dreptate. Sunt în guvern câteva personaje cu care s-ar mândri orice penitenciar de maximă siguranţă!)

Piticania se dă forţos şi ne spune că dacă nu vede rezultate la Finanţe, ministrul şi şeful de la ANAF pleacă. Păi bine, măi, pitibokule, noi suntem cu ochii pe tine încă din momentul în care marinarul a vrut o slugă în fruntea executivului. Şi n-ai dat rezultate. Ai falimentat complet ţara. De ce nu pleci, mă? Nu ţi-ar mai muri mulţi înainte!

Acelaşi zevzec a dat azi o tură pe centură. Oare vrea să se reprofileze? Că, la cât s-a prostituat intelectual pentru dictachior, ăsta ar fi următorul pas…. Oricum nu e bun de altceva, măcar ar câştiga un ban cinstit cu sudoarea frunţii curului (nu degeaba îl cheamă … bok)

De la Vosganian aflăm cele 7 nenorociri ale anului. Eu zic că greşeşte! Marile nenorociri ale anului 2010 sunt doar două: Băsescu şi Boc…

Pe plan extern, Realitatea.net ne spune că talibanii antrenează maimuţe teroriste. Păi asta e ştire??? Noi suntem mult mai avansaţi! Talibanii pedelişti au antrenat maimuţe pentru a le face europarlamentar!

La final aflăm că arsenicul ar putea trata leucemia. Aici trebuie să recunosc, cercetătorii au dreptate. Arsenicul vindecă cele mai multe boli. Definitiv! Că doar şi groparii şi preoţii au nevoie de un loc de muncă…

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Reclame

3 Responses to Revista presei (5)

 1. shogunu' spune:

  Cum poţi să zici de fătunca lu’ tătuncu’ că-i maimuţa ?!?!? Că-i frumoasă ca un stele şi desteaptă ca un lemne! Săraca… 😦 Da’ cred că-i trece cu leacul ăla miraculos!
  Banzai!

 2. shogunu' spune:

  Si ala! 🙂
  Da ziceai ceva de arsenic!
  Banzai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: