Se întâmplă iar!

De când jumătate din popor a decis că Zeus este cel mai potrivit să conducă România încă cinci ani, mizeria și dezastrul care au cuprins țara sunt fără cale de întoarcere. Este un coșmar perpetuu din care nu vom mai putea ieși niciodată. Trăim în junglă. Poliția e prea ocupată cu presa, cu propriii angajați și cu paza guvernanților, și, în timpul ăsta se înmulțesc jafurile și actele de violență. Nu mă miră. Într-o țară în care Președintele, într-o atitudine nedemnă de funcția pe care o deține și cu situația de moment, își permite să facă crize de isterie și să fie extrem de agresiv cu cei mai slabi decât el, era firesc ca lucrurile să degenereze, și orice gunoi cu aere să creadă că-și poate impune voința prin forță, cu pumnii și picioarele.

Nici n-au trecut bine 3 luni de când un animal din Craiova a bătut un om de 62 de ani pe trecerea de pietoni, omorându-l. A scris Mordechai aici și aici, am scris și eu, au scris și alții. Nu am auzit de noile evoluții ale cazului. Nu am auzit ca ucigașul să fie trimis în judecată…. Tăcere totală, vinovată fiind și presa, că nu a insistat.

Văzând lipsa de reacție a societății și pasivitatea justiției, și luând exemplu de la atitudinea violentă a nevroticului din fruntea statului, un alt derbedeu și-a închipuit că poate să-și facă dreptate cu pumnii. De data asta un om de 67 de ani și-a pierdut viața doar pentru că a avut ghinionul să ajungă în pumnii unui șofer mult prea nervos, de data asta în Argeș, județul mafiei permiselor (apropo, oare ce rezultat a obținut acest șofer la testarea psihologică pentru permisul auto?).

Oare câți oameni mai trebuie omorâți în bătaie pe șoselele noastre până va începe justiția să-și facă datoria?

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

One Response to Se întâmplă iar!

 1. Vlad spune:

  Arsulici, fac o chestie foarte intortocheata, dar se potriveste tut aici (sa nu fie cu banat). Uite ce mi-a scris prietenul Sictireli la un post de-al meu cu o tema similara:

  „Elvetia. Socrul unui prieten circula pe autostrada cu masina. Fuma. Deschide trapa si arunca chistocul pe geam. Din sens opus venea o alta masina. Omul si-a continuat drumul, dar la un moment da a zarit in oglinda o masina care-i facea semne cu farurile. A oprit. Din masina coboara un om in varsta si-i aduce chistocul de tigara, zicandu-i: Domnule, ati pierdut ceva.
  Crede-ma ca nu sunt povesti, sunt fapte reale.”

  ( http://laifgaozon.blogspot.com/2010/07/pusca-pistol-executii-publice.html#Blog1_cmt-580129787015005457 )

  Vezi tu ce inseamna „violenta” si „atitudinile extreme” in tari in care JUSTITIE nu inseamna gadilare de oua prezidentiale si labareala en-gross?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: