Mai taci, nesimţito!

Astăzi am deschis ceva mai târziu televizorul, pe la ora 22.00. Am deschis, ca de obicei, pe Antena 3.

Proastă inspiraţie, căci am avut ghinionul să o ascult pe jigodia aia ordinară arogantă şi mahalagioaică de Monica Tatoiu. Tocmai zicea, despre nenea ăla căruia Zeus i-a pălmuit casa netencuită, că se vede că are bani, că are burtă, deci mănâncă bine.

Brusc m-am enervat! Păi bine, mă, futu-ţi-aş parastasul mă-tii să-ţi fut de japiţă ordinară… Faptul că are cineva burtă nu înseamnă că mănâncă bine şi are bani, ci, de cele mai multe ori, tocmai invers, nu are bani, şi de aceea mănâncă prost. Când te „bucuri” de venitul minim garantat, de exemplu, sau ai salariul minim pe economie şi ai şi copii, sau bătrâni, sau bolnavi în întreţinere, trebuie să tragi cât poţi de bruma aia de bani. Nu toată lumea e pedelepră ca tine, să poată mânca pe săturate. Ce mănâncă oamenii sărmani? MDM-uri sub formă de parizer din cel mai ieftin, pateu din şorici şi resturi de slănină şi urme de carne rasă de pe oase, pâine ieftină cu muştar prost, şi o largă varietate de produse de cartofi: prăjiţi, pireu, supă de cartofi etc. Şi paste făinoase luate la vrac. Şi eventual ceva oase de porc, pline de grăsime, să ameţească o supă… Mai trebuie să-ţi spun ce dezastru sunt acestea pentru dietă şi sănătate? Tu te crezi mare doamnă, habar n-ai că nu toată lumea îşi permite somon, sau grătar de piept de pui, şi broccoli, ananas şi alte chestii mai deosebite şi sănătoase. Da, ştiu, mulţi români se îngrasă din excese alimentare. Dar majoritatea se îngraşă pentru că sunt bolnavi, sau mănâncă prost din lipsă de bani.

(întrebare: ce dracu aveţi voi, pedeleprele, de tot apelaţi la ideologiile fasciste? Acu’ începi şi tu cu bugetarul gras care apasă pe umerii statului slab? Nu cumva vrei să ne trimiţi şi la cură de slăbire la Auschwitz? Şi între timp să ne pui să purtăm pe piept o stea galbenă cu inscripţia „bugetar”?)

Aşa că, cucoană, mai termină cu ţăţismele! Ar trebui să fii mai chibzuită când deschizi gura aia spurcată! Ştiu că te-a înrăit boala. Dar tocmai de aia ar trebui să taci dracului din gură şi să nu mai vorbeşti cu păcat. Faptul că Sf. Petru ţi-a transmis invitaţie să te ia în spaţiul locativ nu e un motiv să-ţi verşi umorile puturoase asupra poporului! Sunt suficienţi nervii de fecioară cu PMS ai piticaniei şi ai chiorului!

Am schimbat programul şi, după o vreme, am revenit. Alexandru Athanasiu, profesor universitar, doctor în drept, explica cam cum vine chestia cu trestia cu asigurările din punct de vedere juridic. Şi, imediat, saere japiţa dracului, cu gura mare, să-l acuze că minte, şi că ştie ea, că e de meserie, că nu e cum zice el…. Aloooooo, cucoană, mai uşor cu pianul pe scări! Tu eşti profesoară de matematică, meserie pe care ai abandonat-o ca să faci bişniţă cu cosmetice! Nu eşti juristă (poate şi altă –istă eşti, dar juristă nu! Aşa că tot el e de meserie, nu tu! )apropo, şi eu sunt de meserie, şi tipul are dreptate!)

Enervat la culme, am dat televizorul pe silenţios, şi m-am pus să muncesc, trăgând cu coada ochiului la ecran, din când în când… Şi vedeam mutrele făcute de băbăciune când vorbeau ceilalţi. Ea, deţinătoarea adevărului absolut, muza muzelor, un Zeus feminin, mustind de răutate, emanând energii negative, se simţea ofensată că alţii au tupeul să vorbească şi să critice pedeleul. Şi mi s-a făcut greaţă. Şi de ea, şi de Gâdea, că o tot invită pe baborniţă.

Îi transmit, pe această cale, un scurt mesaj: Ia mai taci, fă!Mai stai dracului acasă, cucoană, şi grijeşte-ţi bolile, fă-ţi testamentul, plimbă-ţi nepoţiii sau căţeii sau alte fiinţe care au ghinionul să vieţuiască în codependenţă faţă de tine, şi bucură-te de ultimele clipe de viaţă în linişte. Nu mai spurca aerul în jurul tău cu băselingul practicat. Stai acasă şi lasă-ne pe noi cu necazurile şi grijile noastre. Dacă nu poţi ajuta, măcar nu încurca!

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

11 Responses to Mai taci, nesimţito!

 1. sebra spune:

  Păi cum să tacă din gură?? Dacă nu prestează pozitiv cu osanale sunt sancţionaţi 😀
  Ea e motivată, dar restul?? Restul care nu au niciun avantaj, de ce mai fac plecăciuni???

 2. Vlad spune:

  Arsulici! Multumesc! Multumesc ca ai spus tu lumii atat de plastic si corect tot ce urlam ca tampitul, de unul singur, in fata televizorului (in timp ce imi faceam si eu treaba – ca sa vezi coincidenta). Sa ne fereasca Domnul pe amandoi, si pe mine si pe ea, sa ne intalnim vreodata. Pe mine ca imi rup mana, pe ea pentru ca mi-o rup in fata ei..

  Si ce e culmea: aia practica baselingul de cea mai joasa speta (mai sunt si de speta mai inalta) si la cat e de redusa sunt sigur ca o face din convingere, deci nu e munca ei. Si din noi trei, tu, eu şi limbista, noi doi ne speteam muncind in timp ce lepra aia predica poporului. Asa e in Romanica: cand nu esti in stare de nimic pe planeta Pamant esti perfect potrivit sa apari la TV dand lectii FRAIERILOR care se ocupa cu munca. Pai sa nu iti iei lumea in cap?

 3. teaca spune:

  Aoleo, ce te-ai inflamat pe Ţăţoaica! Da dă-o dracului, ce te uiţi în gura proastei?

  • Vlad spune:

   Nu stiu exact cum e situatia cu Arsuliciu’, dar pot sa iti zic din experienta proprie si personala. Este vorba de clasica „ultima picatura”. 99% din timp esti capabil sa ignori, dar mai vine si momentul in care, chiar constient de inutilitatea actiunii, rebufnesti si (trebuie!) sa dai cu leprele de toti peretii. Mie unul mi-a facut bine!

 4. shogunu' spune:

  Bă! Pe voi cine dracu vă pune să vă futeţi nervii? N-aveţi bumbi la telecomandă? Ori sînteţi masochişti ?!?!?! Să mor io!
  Banzai!

 5. Nostradamus spune:

  😀 Uauuu , mi-a placut ce „záftosh” (daca esti din Arad intelegi regionalismul asta 😉 ) ai spus-o !!! Chiar l-ai depasit pe rabbi in „picanterie” , la acest articol …

 6. Cosmetice spune:

  Interesant postul tau. Zilele urmatoare o sa parcurg mai multe posturi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: