Așa se dă jos un Guvern!

După cum am mai spus, mișcările sindicale declanșate de decizia Dictachiorului de a ni se fura bani din salariu și din pensie au fost un mare fâs…
În momentul în care cineva, din răzbunare pe cei care i-au dat o lecție și nu l-au votat, ia măsura de a dijmui pensia și salariul pentru a direcționa banii spre investiții, pentru îmbogățirea suplimentară a găștii de jefuitori pedeliști, în acel moment ar fi trebuit, în mod normal, să pornescă mișcări de stradă adevărate, care să aibă ca finalitate elicopterul și zidul de la Târgoviște…
Ceaușescu, în ultimul discurs, anunța că a decis mărirea retribuției tarifare cu 200 lei, a pensiilor cu 100 etc… Și l-am împușcat!
Băse decide diminuarea pensiilor și salariilor, și se găsesc dobitoci să-l susțină și să-l laude încă…

În cazul în care sindicaliștii au uitat, le amintesc mai jos cum se dă jos un Guvern incapabil și corupt!
Celor care-mi vor argumenta că nu e ceva european, le reamintesc de mișcările de stradă din Grecia și din Franța, de exemplu!
Celor care-mi vor argumenta că am avea prejudicii de imagine în marile cancelarii occidentale, le amintesc că Dictachiorul, în ultimii ani, și mai ales după ce a fost reales, a fost invitat doar prin fostele republici sovietice, prin fosta Yugoslavie și, mai recent, în Albania. Au trecut vremurile când marele licurici îi permitea să-i sugă pula! Iar românii oricum au imagine proastă în Europa. Nu prea avem nimic de pierdut, în afară de deminitate. De ce să ne lăsăm mereu futuți în cur? de ce să tot luăm muie? Hai să mai și dăm!
Băsescule, România îți dă muie!
Sindicaliști, e cazul să vă dotați cu niște sânge-n pulă! Uite AȘA se dă jos un Guvern:

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

13 Responses to Așa se dă jos un Guvern!

 1. shogunu' spune:

  Stii bancu’ ala cu pescaru’ care scotea rime din pamint cu doua fire legate la bateria de la masina?
  Unii s-or lacomit si or bagat curent in pamint cu doua fire legate la stilpul de inalta tensiune! Or iesit minerii si l-or bagat in spital. Asa am ramas si fara mineri care sa doboare guverne. 😦
  Pula mea! Trebe sa ne descurcam si fara ei! Ori sa ne mascam in mineri, ca niste cozi de tirnacop su de lopata om mai gasi!
  Banzai!

 2. cineva spune:

  @Arsulici,
  Ai dreptate. Astept cu nerabdare aceste momente pentru ca am convingerea ca numai asa vor putea fi dati astia jos. Decat ca atunci, ministrul transporturilor, recte chiorul, le-a pus la dispozitie garniturile de tren! 🙂 Atunci avea chioru’ de dat jos pe „Petrica esti cel mai bun”! Acu’ cine dracu sa-i mobilizeze impotriva lui? Doar nu vrei sa se mobilizeze singur?

  • arsulici spune:

   😀
   poate avem noroc și la beție nu-și dă seama ce face 😀 A mai recunoscut el că era „sub influența băuturilor alcoolice”…

 3. fernoss spune:

  Pisica mea are o vorbă: „revoluţie cu autorizaţie de la primărie… nu se poate!” 😉

 4. nicky99ro spune:

  Ehe, pe vremurile alea profesorii îi înjurau pe mineri, acuma după cum vedem situaţia este tocmai pe dos. Noi, bugetarii ăştia amărâţi, avem nevoie de un Miron Cozma al nostru. Până când îl vom găsi vom mai avea de aşteptat, sper că nu prea mult.

 5. silavaracald spune:

  Sincer, nu cred că metoda minerească e cea mai nimerită.
  Poate o încercăm pe cea din decembrie 1989!

  • arsulici spune:

   da, Melami, n-o fi cea mai bună, dar mi se pare singura eficientă acum… Uite unde ne-a adus pasivitatea… Pedelicii au impresia că-și pot face de cap în voie, pentru că un fâs de 300 de oameni în fața Guvernului sau Parlamentului nu sperie pe nimeni…
   Băse și-a permis deja să dea indicații Curții Constituționale despre cum să judece cele două legi ale jefuirii populației…. (Parcă-l văd pe Iliescu acum vreo 18 ani, parcă la Baia Mare, când dădea indicații Curții Supreme de Justiție despre cum să judece retrocedarea caselor naționalizate…)

   Metoda din 1989 ar fi și mai bună, dar parcă e prea mult de așteptat până în decembrie 😀

   • shogunu' spune:

    Nu mere, bre aia din ’89! Ca armata-i in Irak si Afganistan cu tehnica de lupta in stare de functionare! Astia care au ramas pe acasa… Tot cu coada de lopata…
    Banzai!

 6. kekee spune:

  Iar visati !
  1 – Care miscari sindicale ?
  Pai fiecare lider sindical are afaceri si alte schelete-n dulap.
  Cum se prezinta vreunul la Caligula – scoate el catastiful intocmit de catre fratii lui -securistii- si incepe sa-i spuna sindicalistului cite motive de intrat la puscarie ar fi.
  Si gata sindicalistul e inmuiat.
  2 – Exercitiu’ de imaginatie :
  Ne luam noi doi, draga Arsulici, si inca citiva prieteni sa manifestam, hotariti sa nu ne lasam .Ce se va intimpla :
  1- vine meletianul si ne da amenda pentru conturbarea linistii publice ,traficului, activitatilor, zborului pasarilor calatoare etc.
  2- vine meletianul si ne duce cu duba pentru ca nu avem autorizatie de la primarie ( si noi autorizatie nu vom primi veac ).
  3- obtinem cumva autorizatie ( numai daca o scoatem pentru marsul protejarii gainilor gravide ), facem manifestatie, se stringe lumea, darrrrr la un moment dar printre noi vor fi si vreo 3-4-5 frati de a lui Caligula – securisti- care o sa sparga vitrine, o sa fure, O SA COMPROMITA MISCAREA. Rezultat – mass media ingatoare de cacat basescian va cere interventia fortelor de ordine , fortele o vor face-si noi ajungem caftiti la bulau.
  Mai am scenarii – dar toate se sfirsesc la fel.
  Concluzie :
  Intr-o tara CONDUSA DE SERVICIILE SECRETE si de oamenii lor – NU POTI MISCA UN PAI .

 7. kekee spune:

  Ia d-aci :
  http://www.simonatache.ro/2010/06/10/13-15-iunie-povesti-si-marturii-cutremuratoare-i/
  Se poate repeta MAINE – daca vor muschii lor .

  • arsulici spune:

   mie mi-ar plăcea să se repete cea din septembrie 1991, nu cea din iunie 1990 😀
   Dar nu-mi fac iluzii, liderul actual al minerilor, adică Marin Condescu, nu va mişca în front, fiind deja cumpărat…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: