Sfânta mare ipocrizie

După ce a fumat, probabil, o etnobotanică de tip nou, sluga lui Zeus din Camera Deputaților se trezește vorbind și acuză tentativele PSD de politizare a Curții Constituționale.

Nu zău!? Dar tu ce anume crezi că faci acolo? Scopul tău, ca marionetă a Dictachiorului, care e? Nu cumva tu ai primit ordin să asiguri, cu orice preț, alegerea unui pedelic ca viitor judecător al Curții Constituționale, pentru a vă asigura vouă controlul total asupra acesteia? De unde anume vine obstinația ta de a refuza recunoașterea unui vot legal, cu o majoritate confortabilă? Au fost aproape 40 de voturi diferență, ce mai vrei? Nu poți face, din căcat, bici!

Încercarea ta să impui un pedelic, cu ignorarea unui vot legal exprimat, nu e politizare? Și de unde ți s-a năzărit ție că știi să exprimi o poziție „legală” în contra ce au spus mulți specialiști? Mă, tu ești manechin, nu jurist. Știu că așa ți-a șoptit ție dictachiorul, dar suntem încă într-un stat de drept, și prioritate are legea, nu dorințele și umorile unui individ ajuns în cea mai înaltă funcție după ce a pierdut, în țară, alegerile!

(În mod firesc, politicul nu ar trebui să aibă nimic de-a face cu numirile la Curtea Constituțională. Ar trebui să conteze doar pregătirea profesională. Am un profund respect pentru profesorul Mircea Minea, mi-a fost profesor, și chiar unul dintre profesorii preferați, și mă întristează faptul că este prins în acest joc politic, căci mi-e greu să mi-l pot imagina ca politruc, indiferent pentru ce partid)

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

One Response to Sfânta mare ipocrizie

  1. shogunu' spune:

    Cind am auzit-o pe bivola ce scoate pe gura, am crezut ca m-am prostit! Noroc ca nu eram singur si cineva mi-a confirmat auzitele.
    Da’ dupa aia m-am intrebat io: „Aia aude ce vorbeste?”
    Am maaaari indoieli ca sub freza aia se ascunde si ceva glagorie!
    Banzai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: