Jegul la jeg trage

Decizia PDL de a nu mai participa la emisiuni TV m-a bucurat. A fost ca o adiere de aer curat. Din păcate, ca orice fericire, n-a ținut mult, și pedelicii au reapărut precum Rambo, de două ori mai tupeiști, mai agresivi și mai nesimțiți.

Una dintre jigodiile de bază ale BDL, mai nesimțit ca Udrea, mai tupeist ca Oana Badea și cu agresivitatea specifică unui pitbull cu rabie este Cristian Boureanu.

Nu că mi-ar fi mie simpatică Gabriela Vrânceanu Firea, dar ce a făcut el la acea emisiune chiar nu se face. Probabil complexele îl fac să vadă amanți oriunde… Probabil în vreo pauză de emisiune a sunat acasă și i-a răspuns ministrul de finanțe… (n-ar fi prima oară 😀 ).

Realizând că a agățat o nouă piatră de gâtul imaginii șifonate a PDL, Boureanu a simțit nevoia să se justifice. Dar unde oare? Că presa adevărată s-a cam solidarizat cu jurnalista jignită… Mă rog, se pare că n-a căutat prea mult un loc de spovedanie, că doar mogulul de casă e mereu la dispoziție… Și astfel, Boureanu s-a trezit la Nașul în emisiune, acesta fiind cunoscut pentru lipsa de onoare și etică, și pentru aptitudinea de a se face mereu preș în fața pedelicilor și a dictachiorului.

Și astfel, cele două jigodii s-au apucat de justificări: unul să rostească agresiv câteva justificări trase de păr (și nu scuze, cum era normal), iar celălalt să-l asculte înțelegător… Mi-e greață! Situația familială a doamnei Firea era cunoscută și publică, în ciuda discreției de care jurnalista a dat dovadă. S-a scris în presă, s-a dat pe posturile TV (și nu doar la antene!). Și limbricul de Boureanu are tupeul să spună că n-a știut că Gabi Firea e văduvă? Și se și așteaptă să-l credem? Hai sictir!

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

4 Responses to Jegul la jeg trage

 1. matusalem spune:

  Da-l in masa de impotent. I s-a lipit eticheta asta de frunte si adio, nu mai scapa de ea. La fel ca nea Nicu Vacaroiu cu alcoolul. 🙂

 2. shogunu' spune:

  Io acuma aud (citesc) ca d-na Firea e vaduva! Inseamna ca-i chiar discreta! Despre boureanu nu merita sa-mi tocesc tastele. Tocmai prezenta lui m-a facut sa nu mai uit la cea emisiune.
  Banzai!

 3. kekee spune:

  Boureanu e un rahat – nu mă miră .
  Dar Firea – nu trebuia să se coboare.
  A demonstrat că e doar o prună – nu un jurnalist calm şi inflexibil .

 4. silavaracald spune:

  Firea nu e tocmai cea mai simpatică jurnalistă de televiziune. Are ea hibele ei… Dar, chiar dacă n-ar fi fost văduvă de curând, e totuşi femeie, ori bouleanul ăla s-a dovedit a nu fi decât un mic dobitoc castrat jignind-o. Ce să mai vorbim de calităţi de om politic la unul ca el!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: