Chiar nu vă e rușine?

1.
În vreme ce iubiții noștri guvernanți, bată-i Dumnezeu să-i bată, se plâng că derbedeii de pensionari, în cârdășie cu bugetarii și cu scuteciștii, pun în pericol ordinea publică și siguranța națională apărându-și niște drepturi elementare, în Monitorul Oficial al României nr.351/27.05.2010 a fost publicată Legea nr.88/2010, prin care IMM-urile din industria berii sunt scutite de plata obligațiilor fiscale restante la data de 31.12.2008 și neachitate până în prezent. Intră aici accize, impozit, TVA, dobânzi, penalități și majorări de întârziere… Nici nu vreau să mă gândesc despre ce sume e vorba…

Și porcii ăștia lasă să se piardă niște sume importante, preferând să ne fure din salarii, din pensii, și din alocațiile nesimțite!

Adică îi fură maică-mii 15% din pensia pentru care a muncit peste 40 de ani, doar ca să poată face ei cadouri clientelei politice…

2.
Nutzi spaima puții se plânge că din cauza lui Patriciu trebuie tăiate pensiile. Și unde se plânge japița dracului? Labeunu TV, la târâtura aia ordinară de Moraru. Păi bine, bre, jigodie nenorocită, vorbești de funie în casa spânzuratului? Uiți că oficina pupinbășistă Labeunu TV e făcută de Păunescu-Bancorex? Lor nu le ceri să dea înapoi banii furați de la banca de stat Bancorex? Sau cei care vă ling în cur pe voi, leprele pedeliste, sunt îngerași nevinovați?

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

One Response to Chiar nu vă e rușine?

  1. shogunu' spune:

    Si mie-mi taie 15%. Or vrut sa-mi ia si indemnizatia de handicap de grad 2 accentuat.La Bancorex mai aveam si io o ramasita de cont cind s-o dus dracu’.
    Am 42 de ani, calificari cacalau. Perpective pentru o noua angajare (ca sa nu mai fiu pensionar nesimtit) pe praful asta – ZERO. Cine zice ca protezele mele n-ar fi o cauza minte!
    NU! N-au rusine!
    Banzai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: