Mirare

Datorită recentului scandal medical declanșat în urma îmbolnăvirii solistei Teatrului de Operetă din București am aflat și eu că Ministerul Transporturilor are în subordine ceva spitale. Nu unul, ci mai multe. Vreo 16 (bineînțeles, auzisem de „Spitalul CFR”, dar credeam că este subordonat Ministerului Sănătății, administrat de acesta, fiind doar dedicat îngrijirii angajaților CFR).

Oare e normal ca unități sanitare să nu fie administrate de Ministerul Sănătății și subordonate acestuia? Mă îndoiesc.

Ce anume îndreptățește Ministerul Transporturilor să se ocupe și de spitale? Faptul că au reușit în timp record să construiască o vastă rețea de autostrăzi? Faptul că nu mai există nici o groapă pe drumurile românești? Faptul că rețeaua feroviară și serviciile de transport de călători și marfă ating perfecțiunea, depășind chiar sistemul din Japonia? Faptul că porturile românești sunt, deja, supraaglomerate, iar cantitatea de mărfuri descărcată/încărcată atinge noi și noi recorduri, macaralele muncind non stop cu un zumzet vesel?

Da, într-adevăr, competența administrativă dovedită de conducerea acestui Minister al Transporturilor dă dreptul și la administrarea de spitale…

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: