Posibilă explicație pentru Victor Ciutacu

Victor Ciutacu se mira, în articolul său de azi, că oficinele prezidențiale nu au reacționat la filmulețul prezentat de Antena 3 cu Dorin Cocoș și un cunoscut mafiot.
Dragă Victore, încă te mai miră aceste lucruri? Încă nu te-ai convins că „mafioții lor” sunt buni? Zeus s-a prins în horă cu Bercea Mondialul în plină campanie electorală; Frate-său, traficantul, se făcu mare nănaș în familia aceluiași Bercea; „Șeful mafiei personale a lui Adrian Năstase” e mare ministru în șeptelul lui Boc, e mare șef peste așa-zișii independenți pro-pedeliști, iar Micky Șpagă e și el pion de bază al acelorași independenți…
Toate acestea mă fac să cred că mafioții și interlopii sunt ok câtă vreme lucrează pentru înfăptuirea viselor de mărire ale celui mai sănătos fiu al poporului. Mafioții care nu asudă și nu cotizează pentru tatăl succesurilor, ăia „e” câh, mafioți răi….

Pentru aceste motive, Băsescu și Boc trebuie să-și dea imediat demisia!”

Publicitate

5 Responses to Posibilă explicație pentru Victor Ciutacu

 1. gelu spune:

  Neuronul dizolvat in alcoolul din venele lui marinarica gindeste, ha, ha, ha!!!

  Medicii dau rateuri in 40% din cazuri, scoala romaneasca scoate timpiti iar romanii sunt 25% homosexuali si de aceea avem nevoie doar de ospatari si mecanici auto. Si asta pentru ca, securistul bisnitar ajuns presedinte se pricepe la de toate.

 2. matusalem spune:

  Stai sa vezi cand o incepe sa viziteze santierele patriei. Acolo o sa dea adevaratele indicatii pretioase. 🙂

 3. shogunu' spune:

  Incheierea de la fiecare articol, aia cu demisia, ar fi buna intr-o tara normala, locuita de oameni normali care sa mai aiba macar o urma din chestia aia numita bun simt!
  Aici…
  Te umfla risu’…:(((
  Banzai!

 4. Mordechai spune:

  Vezi la Comănescu o discuţie despre starea presei. Despre noile transferuri de proprietate. Şi pe urmă lipsa reacţiei devine mai uşor de explicat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: