Erare, hâc!, tiranum est!

Traian Băsescu a plecat în prima lui vizită oficială după alegeri. O vizită necesară, pentru a răsplăti, probabil, voturile obținute de la cei pe care i-a cumpărat la kilogram, acordându-le cetățenia.
Limbut cum îl știm, nu a scăpat ocazia de a face o declarație oficială la plecarea din țară, declarație difuzată și de postul public Radio România Actualități. Acolo am auzit și eu noua „eroare de exprimare” a jalnicului dictachior.
Imediat mi-am pus întrebarea, firească de altfel, ce a cauzat această greșeală?
Să fi fost de vină faptul că textul a fost dactilografiat cu litere prea mici, iar cultura sa generală nu l-a ajutat să-și dea seama?
Să fi fost emoțiile provocate de faptul că are, în sfârșit, ocazia de a face o vizită oficială unui alt președinte, chiar interimar?
Sau a fost pur și simplu mahmur după o ședință prelungită mult în noapte cu consilierii săi apropiați Jack Daniels, Johnny Walker și George Ballantine?
Încep să mă întreb dacă nu cumva Băse a înțeles greșit și atunci când americanii i-au cerut să trimită trupe suplimentare la Kabul, în Afganistan? Nu cumva, beat fiind, a crezut că-i trimite pe soldați aici aproape, peste drum, la Cahul?
Sau l-a luat gura pe dinainte și a recunoscut că va da o fugă și prin Afganistan, pentru a găsi, probabil, noi piețe de desfacere pentru marfa frățiorului? 😀

Publicitate

6 Responses to Erare, hâc!, tiranum est!

 1. Vlad Ionut spune:

  Sa fie clar: ma doare-n cucu gol de basescu precum si de restu lumii politice.
  Da` cum artimetica ei de viata basescu NU e presedintele tau???? Singuru caz in care nu este e acela in care tu nu esti cetatean roman!
  Mi-as dori sa intelegi ca e un comentariu legat de logica si nu de pasiuni politice pentru ca-s frigid din punctu asta de vedere!
  Sa traiesti si sa nu publici comentariu asta, e doar o parere si n-are sens sa facem tambalau si sa sara juma` de wordpress cu curu`n sus. Multam!

  • arsulici spune:

   Un individ ales prin fraudă nu are cum să fie și peședintele meu!
   Au ales alții în locul nostru, și acum noi tragem ponoasele, iar pe miile de „votanți” la foc automat din Paris și din alte părți îi doare la banană, căci lor nu le fură guvernul din salariu doar pentru a acoperi cheltuielile electorale ale partidului!

 2. sebra spune:

  Îşi dai seama cât de mult se pregătise pentru întâlnirea asta „de suflet”, ca aşa a declarat.
  Eu cred că de la bătrânul Jack i s-a tras, că a pişat niţel şi ochii pe la Chişinău.

 3. matusalem spune:

  Nu taica, eu cred ca-l gadila Nutzica la prohab, pe sub pupitru, de s-a aberat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: