Chiar ne credeți tâmpiți???

Băi, șoricei portocalii, voi chiar ne credeți tâmpiți și ne intoxicați cu banalități și rahaturi? De cinci ani, în baza atribuțiilor prezidențiale, Băsescu semnează decretele de eliberare din funcție a judecătorilor și procurorilor. Deci nu e chiar așa un fapt deosebit cum vreți voi să pară. Ați adăugat o poză cu Zeus preocupat, semnând ceva, nu vedem ce (ar putea fi chiar și o comandă de furnizare de Jack Daniels)! Dar acum, în campanie, orice bășină trasă de dictachior e bună ca ocazie de promovare, nu? Se obține astfel un avantaj (absolut neloial) în plus față de alți candidați, la fel cum a făcut cu plimbările prin țară pe bani publici în goană după festivaluri la care se lasă cu pileală și cu aglomerație… Adică e motiv de laudă că își face datoria, pentru care e plătit bine? (chiar prea bine) Sau ați vrut să ne arătați că din când în când face și ceea ce îi este în fișa postului, prin Constituție?

Cât despre lacrimile sale, ne-am lămurit. Ăsta plânge cu orice ocazie, ceea ce poate fi un motiv de îngrijorare. O asemenea labilitate psihică e nefirească, și aruncă dubii cu privire la capacitatea sa de a fi președinte. Ce fel de președinte e acela care se smiorcăie mereu, ca o adolescentă cu coșuri? Nu cumva pezidentul nostru s-a alăturat mișcării emo? (da, știu, lipsește șuvița)
Nu cumva ceea ce sugera Iliescu e adevărat? Medicii știu ce anume îl poate face pe un om să plângă mereu… Alcoolicii…
Și îi spun dictachiorului că, pentru a fi alcoolic nu trebuie să bei „în exces”, cum a zis el, ci să nu poți face absolut nimic până nu bei un pahar, chiar dacă acela e unicul pahar de alcool al zilei. Iar la provocarea sa îi răspund că eu l-am văzut consumând alcool, la televizor, în diverse ocazii. Având în vedere că, în acele ocazii, a băut mai mult ca mine, eu pot spune că l-am văzut consumând alcool în exces.
Apropo, l-am văzut și urcându-se la volan după ce a băut, fără ca poliția rutieră să-i facă ceva, că doar toți șuntem egali în fața legii, nu? Nouă ni s-ar fi ridicat permisul și ni s-ar fi întocmit dosar penal… Dar el e mai egal… atât de egal încât a scăpat de dosarul flota, a scăpat de o pedeapsă meritată pentru rasism, a scăpat de judecată pentru tâlhărie (deși chiar el a recunoscut că i-a luat ziaristei telefonul mobil, fără permisiunea acesteia, și era și în public, numai bun pentru art.211 din codul penal…).
Și repet întrebarea din titlu: Voi chiar ne considerați, pe toți, tâmpiți? Chiar credeți că ne puteți fraieri să dăm țara pe mâna unui individ labil pshic, cu carențe de educație și comportament, care-și bate joc de Constituție, de Țară, de legi și de cetățeni???
Dictachiorul nu merită să fie votat nici măcar președinte de asociație de locatari!

Publicitate

9 Responses to Chiar ne credeți tâmpiți???

 1. julius spune:

  Bafta, bre!
  🙂

 2. Adrian SM spune:

  Spor la muncă pe acilea.
  Un post de preşedinte de celulă la Poarta Albă i se poate rezerva oricând lu Besescu…. 🙂

  • arsulici spune:

   Mulțumesc de urare!
   Sperăm să ajungă acolo unde-l propui tu. Întrebarea e: îi trimitem în celulă și fufele? sau îi trimitem un licurici mare și priapic? 😀

 3. mary_lou spune:

  Sa-l stapanesti sanatos (blogul)!

 4. melami spune:

  Din păcate, ne-au şi demonstrat că suntem tâmpiţi. Ca naţie! Vezi rezultatele votului, dar, mai ales, cele ce le-au precedat…

 5. feodor spune:

  Se vede treaba ca democratia isi spune cuvantul.
  Mare minune de nu s-o trezi in toiul unui bairam sa umble nitel la constitutie. Si atunci, lauri eterne pe fruntea bahusului basel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: